Με το βλέμμα στην Ευρώπη Ρεάλ και Μπιλμπάο

Ρεάλ Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησαν και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η Βασίλισσα μπήκε αποφασισμένη στο ματς με την Εσπανιόλ και πήρε την νίκη με το ευρύ σκορ 4-2.

Ρεάλ Σοσιεδάδ και η ουραγός Ουέσκα έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν τον ένα βαθμό της ισοπαλίας.

Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-4

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Εσπανιόλ με 4-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση, πήρε το πολυπόθητο τρίποντο και έφτασε τους 39 βαθμούς στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Μανδριλένοι μόλις στο 4’ βρήκαν δίχτυα με τον Μπενζεμά, ενώ στο 15’ ο Ράμος διπλασίασε τα τέρματα της Βασίλισσας.

Στο 25’ η Εσπανιόλ μείωσε με τον Μπαπτιστάο αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η φιλοξενούμενοι κλείδωσαν την νίκη με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μπενζεμά.

Ανκαι ήταν μπροστά στο σκορ ο Μπέιλ στο 67’ πέτυχε και το τέταρτο γκολ για τους «μερενγκες», ωστόσο ο Ροζαλες πέτυχε και ένα δεύτερο γκολ για την Εσπανιόλ χωρίς όμως να αλλάξει κάτι.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπέτις 1-0

Με την αλλαγή του προπονητή η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπέτις με 1-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, διατηρώντας το αήττητο σερί της στα 7 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Οι Βάσκοι προηγήθηκαν στο 21’ με τον Μουνιαΐν και στη συνέχεια διατήρησαν άριστα το προβάδισμα τους, αν και έμειναν με 10 παίκτες στο 84’. Πλέον, απομακρύνθηκαν αισθητά από τη διακεκαυμένη ζώνη και πλησίασαν την πρώτη εξάδα.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ουέσκα 0-0

Στο άλλο ματς που διεξήχθη την ίδια ώρα η Σοσιεδάδ κόλλησε στο 0-0 με την ουραγό του πρωταθλήματος Ουέσκα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν οργανώσει σωστά την άμυνα τους με αποτέλεσμα η ομάδα του Ιμανόλ δεν μπόρεσε να την διασπάσει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ