Με το δεξί ο ΠΑΟΚ, προσπάθησε ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ λιγκ 1.

Ο «Δικέφαλος» επιβλήθηκε του αξιόμαχου Παναιτωλικού, χάρη στα τέρματα των Σφιντέρσκι και Μίσιτς, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Ντάλσιο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε αρκετά δυναμικά απειλώντας με τους Μπισεσβάρ, Πέλκα και Αουγκούστο. Ο Παναιτωλικός παρ’ότι δεχόταν πίεση στεκόταν αρκετά καλά, ο δικέφαλος του βορρά στο 27′ κατάφερε να διασπάσει την άμυνα του Τίτορμου με την κεφαλιά του Σβιρντέρσκι, κάνοντας το 1-0.

Μετά το γκολ οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να παραβιάσουν ξανά την εστία του Κνετ με το σουτ του Εσίτι, όμως η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι. Οι Αγρινιώτες στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου προσπάθησαν να απειλήσουν με τους Ρομαν, Μπαίροβιτς και Φυτόπουλο χωρίς αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός προσπάθησε να πιέσει ψηλά, μην αφήνοντας τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του.

Στο 59′ ο Μπαίροβιτς έκανε αισθητή την παρουσία του, η μπάλα όμως βγήκε άουτ.

Στο 76′ οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ με τον Μισιτς. O Κροάτης φάνηκε ότι πάει για σέντρα, αλλά τελικά αυτή κατέληξε στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Κνετ να απομακρύνει.

Ο Παναιτωλικός απάντησε με το σουτ του Μπαίροβιτς, η μπάλα όμως πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 85′ ο Ντουάρτε στάθηκε άτυχος, αλλά επτά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με το σουτ του Ντάλσιο.

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Εσίτι, Αουγκούστο, Λημνιός, Πέλκας (78? Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (61? Μίσιτς), Σφιντέρσκι (67? Άκπομ).

Παναιτωλικός (Λουίς Κάστρο): Κνετ, Λιάβας, Γιοβάνοβιτς, Μαλής, Σανιά, Λουσέρο (78? Τσιγγάρας), Ντάλσιο, Ρομάν (68? Ντουάρτε), Φυτόπουλος (46? Μπιάι), Ντίας, Μπαϊροβιτς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ