Με το μυαλό στην ΑΕΚ οι Κρητικοί

Αποφασισμένοι να επανέλθουν ξανά στα θετικά αποτελέσματα είναι στον ΟΦΗ μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Σε ρυθμούς ΑΕΚ κινούνται στον ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να θέλουν να αφήσουν πίσω τους τα κακά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Μπορεί να εξακολουθούν να βρίσκονται στην 4η θέση, αλλά στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές έχουν γνωρίσει ισάριθμες ήττες (Λάρισα, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος) και θέλουν στο γήπεδο τους να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία των Κρητικών ξεκίνησε με τα γνωστά  προβλήματα με τους Μιγκέλ Μεγιάδο και Παναγιώτη Δεληγιαννίδη να ακολουθούν για μια ακόμη ημέρα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της θα έχει στον πάγκο της τον Νίκο Κωστένογλου, με τον Έλληνα τεχνικό να μετράει μέρες εως ότου βρεθεί κάτι καλύτερο.

Αύριο (27/11) έχει προγραμματιστεί στις 10:30 το πρωί προπόνηση, στην οποία θα μπορούν να παρευρεθούν μόνο εκπροσώποι του τύπου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ