Με τρεις επιστροφές ο Παναιτωλικός στην Νέα Σμύρνη

Για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ, ο Πανιώνιος υποδέχεται στην Νέα Σμύρνη τον Παναιτωλικό, στο ντέρμπι των ουραγών καθώς και οι δυο ομάδες καίγονται για βαθμούς.

Οι Αγρινιώτες έχουν τέσσερεις βαθμούς και οι πάνθηρες έχουν τρεις, όποιος νικήσει θα έχει ελπίδες για πολλά περισσότερα από τον χαμένο.

Ο Πανιώνιος στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει το αήττητο, ενώ Ο Παναιτωλικός παραμένει χωρίς νίκη και έχει μόλις τέσσερις βαθμούς.

Ο Μάκης Χάβος θα έχει στην διάθεση τους Μίμιτο και Σιέστεντ . Επίσης έτοιμος είναι και ο Μαρσιάλ ο οποίος δεν είχε παίξει στον ματς με τον Παναθηναϊκό διότι ένιωσε ενοχλήσεις και είχε βγει εκτός αποστολής.

Αναλυτικά η αποστολή :

Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Λουσέρο, Φυτόπουλο, Σανιά, Παρρά, Γιαννιώτη, Γιαννακόπουλο, Τσιγγάρα, Λιάβα, Μαρσιάλ, Σιέστεντ.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου έχει στην διάθεση του, τους  Μιλόγεβιτς και Ρέντζα. Ενώ εκτός είναι  οι Δούμτσιος και Γρίβας.

Η ιστορία

Νίκες Πανιωνίου: 11

Ισοπαλίες: 5

Νίκες Παναιτωλικού: 2

Αναλυτικά η αποστολή :

Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Κόρμπος, Άρσε, Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Καμαρά, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ