Με Φαν Ντάικ στο +11 η Λίβερπουλ

Εξαιρετική η Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, κέρδισε με 2-0 την Μπράιτον, με τον Φαν Ντάικ να πετυχαίνει και τα δύο γκολ. Οι “Κόκκινοι” αύξησαν και άλλο την διαφορά στους έντεκα βαθμούς από την Μάτσεστερ Σίτι.

Τη νίκη πήρε και η Τότεναμ στην έδρα της με 3-1 επί της Μπόρνμουθ. Μεγάλο “διπλό” έκανε η Γουέστ Χαμ στο Στάνφορντ Μπριτζ κόντρα στην Τσέλσι με 1-0, για την 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Λίβερπουλ – Μπράιτον 2-1

Πολύ εμφάνιση από την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Νίκησε την Μπράιτον και αύξησε την διαφορά στους 11 βαθμούς από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, που “γκέλαρε” στην έδρα της Νιούκαστλ (2-2).

Ο Φαν Ντάικ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλεξάντερ Άρνολντ στο 18′. Με τον ίδιο τρόπο, αλλά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Άρνολντ, ο Ολλανδός στόπερ έκανε το 2-0 στο 24ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα στο 77′, μετά την αποβολή του Άλισον με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς σταμάτησε την πορεία της μπάλας εκτός περιοχής με τα χέρια. Η Μπράιτον μείωσε στο 80′ με τον Ντανκ.

Μπέρνλι – Κρίσταλ Πάλας 0-2

Σημαντικό διπλό στην έδρα της Μπέρνλι πέτυχε η Κρίσταλ Πάλας.

Οι Μπέρνλι βρίσκεται στην 8η θέση με 18 βαθμούς, ενώ η Πάλας ανέβηκε στην μέση της βαθμολογίας ε 18 βαθμούς επίσης, ισοβαθμώντας οι δύο ομάδες με Άρσεναλ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο Ζάχα άνοιξε το σκορ στο 45+1. Ενώ το 2-0 έκανε ο Τζέφρι Σλουπ στο 78′.

Τότεναμ – Μπόρνμουθ 3-2

Σε τον Ντέλε Άλι σε εξαιρετική ημέρα η Τότεναμ κέρδισε εύκολα την Μπόρνμουθ, ανεβαίνοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς. Στην 12η με 16 βαθμούς βρίσκεται η Μπόρνμουθ.

Το 1-0 έκανε ο Ντέλε Άλι στο 21′, διπλασιάζοντας τα τέρματα του, αλλά και της ομάδας του στο 50′.
Ο Σισοκό έκανε το 3-0 στο 69′. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, είναι να μειώσουν αρχικά σε 3-1 με τον Γουίλσον στο 73ο λεπτό και να διαμορφώσουν το τελικό 3-2 στο 90+6′, πάλι με τον Γουίλσον.

Τσέλσι – Γουέστ Χαμ 0-1

Την πρώτη νίκη μετά από 7 αγωνιστικές πέτυχε η Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο. Τα “Σφυριά” ανέβηκαν στην 13η θέση με 16 βαθμούς, ενώ η Τσέλσι παρέμεινε στην 4η θέση με 26 βαθμούς.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 48ο λεπτό ο Κρέσγουελ με πανέμορφο σουτ με το δεξί, μέσα από την περιοχή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ