Με ψυχολογία και με απουσίες ο Ατρόμητος στην Τρίπολη

Ο Ατρόμητος φιλοξενείται από τον Αστέρα Τρίπολης (17.15) στο Θ. Κολοκοτρωνης, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ.

Οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας τρεις σερί νίκες και θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους κόντρα στους Αρκάδες, ώστε να μείνουν στην 5αδα που οδηγεί στην Ευρώπη.

Δεν έχουν όμως εύκολο έργο, καθώς η ομάδα της Τρίπολης καίγεται για βαθμούς, αφού βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας και χρειάζεται βαθμούς. Από την άλλη, ο Ατρόμητος θέλει να πάει με ανεβασμένη την ψυχολογία στη ρεβάνς με την ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδας στο ΟΑΚΑ και μετά για το ματς με τον Πανιώνιο στο Περιστέρι.

Στα αγωνιστικά, ο Νταμίρ Κάναντι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Ρισβάνη και Σάκιτς, όπως και τους τραυματίες Ουγκράι και Μούγιακιτς.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Μέγερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Μάντσον, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Μπουσούλατζιτς, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κορτ και Κατράνης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ