Με VAR και Γερμανό διαιτητή ο τελικός κυπέλλου

Ο Γερμανός διαιτητής Φέλιξ Τσβάιερ ορίστηκε να είναι ο ρέφερι του φετινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, το προσεχές Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Όπως έγινε γνωστό πρώτη φορά σε τελικό κυπέλλου δεν θα υπάρχει έστω ένας Έλληνα διαιτητής, καθώς ακόμα και ο τέταρτος θα είναι από την Γερμανία.

Πρώτος βοηθός θα είναι ο Τόρστεν Σίφνερ, δέυτερος ο Μάρκο Αχμίλερ και τέταρτος ο Σβεν Γιαμπλόνσκι.

Στον τελικό των Δικέφαλων θα είναι δυνατή η χρήση VAR, γεγονός που αποδεικνύει πως δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή διαιτητών από την Μπουντεσλίγκα καθώς είναι ένα από τα πρωταθλήματα που το χρησιμοποιεί.

Επιπλέον υπεύθυνος στο VAR θα είναι ο Γερμανός, Σάσα Στέγκεμαν με βοηθό τον Μαρκ Μπορς.

O 37χρονος ρέφερι έχει βρεθεί ξανά στον δρόμο του ΠΑΟΚ την σεζόν 2013-14 στο Μακάμπι Χάιφα-ΠΑΟΚ 0-0, σε παιχνίδι για τους ομίλους του Europa League, αλλά και την επόμενη χρονιά ήταν στο ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα 0-1 πάλι στους ομίλους του Europa League.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ