Μοιράστηκαν βαθμούς Λεβάντε και Ατλέτικο Μαδρίτης

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Λεβάντε και Ατλέτικο Μαδρίτης (2-2) σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και αρκετά γκολ, στο πλαίσιο της 38ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Καμπάκο, για το 1-0.

Μετά το γκολ η κατοχή ανήκε ολοκληρωτικά στην Ατλέτικο με πρωταγωνιστή σε όλες τις φάσεις τον Γκριεζμάν, ωστόσο τον δρόμο για την εστία βρήκε ακόμα μια φορά η Λεβάντε.

Ο Μαρτί στο 36’ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Ατλέτικο, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την Λεβάντε, πετυχαίνοντας το 2-0 και το 13ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σιμεόνε αν και είχε αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω της αποβολής του Κορέα, βρήκε το γκολ στο 68’ με τον Ερνάντεθ Κασκάντε, με ωραίο σουτ εκτός περιοχής που κατέληξε στα δίχτυα του Κόκε.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης στο 80’ έφτασε ένα βήμα πριν την ανατροπή και ο  Πέρεθ με ωραίο τελείωμα πέτυχε το δεύτερο γκολ των «ροχιμπλάνκος» στο ντεμπούτο του, ενω σκόραρε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και έφερε το ματς στα ίσα (2-2).

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Λεβάντε: Κόκε, Καμπακο, Βέζο, Σιμα, Λόπεζ(78’ Μοράλες), Ροσινα(33’ Μανζαναρα) , Καμπάνια, Μπάρντι, Λουνα(76’ Σιμόν), Μαρτί, Ντουαμένα

Ατλέτικο Μαδρίτης: Αντάν, Λουίζ, Ρούμπιο(79’ Μολεχο), Γκοντίν, Χουανφράν, Κόκε, Ερνάντεθ, Πάρτεϊ(46’ Πέρεθ), Λεμάρ(56’ Βιτόλο), Γκριεζμάν, Κορέα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ