Μοιράστηκαν τους βαθμούς Ατρόμητος και Άρης

Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Άρη στο Περιστέρι, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ 1.

Στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου, αντιμετώπισε την πρώην του ομάδα.

Οι δύο ομάδες πήγαν να… θυμηθούν το περσινό παιχνίδι με το γκολ να μπαίνουν στο 90′ και να χάνονται κλασσικές ευκαιρίες μέχρι το σφύριγμα της λήξης, ώστε να κλέψει κάποια ομάδα τη νίκη. Οι σκόρερ των Περιστεριωτών ήταν ο Βέλλιος και ο Μανούσος με πέναλτι, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Μπρούνο Γκαμα και ο Φετφατζίδης.

Πλέον ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 9η με 15π, ενω ο Άρης στην 7η με 18π.

Ο αγώνας:

Στο 15ο λεπτό η πρώτη μεγάλη ευκαιρία άνηκε στον Ατρόμητο, ο Ταλόσα έκανε το συρτό σουτ, στην πορεία της μπάλας ο Βέλλιος έβαλε το πόδι του, αλλά η προβολή του κατέληξε δίπλα από το δοκάρι του Έμαν.

Στη συνέχεια οι Περιστεριώτες πήραν μέτρα στο γήπεδο και κατάφεραν να προηγηθούν στο 24ο λεπτό. Μετά από κόρνερ του Γκάλο, ο Βέλλιος πεσμένος στο έδαφος έκανε το ψαλιδάκι, αφήνοντας «άγαλμα» τον Έμαν και έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια ο Άρης είχε την κατοχή και πήρε τα ηνία του αγώνα, αλλά όλες οι προσπάθειες των φιλοξενουμένων, γινόντουσαν από τα δεξιά με τον Φετφατζίδη, όμως σταματούσαν στην τελική προσπάθεια.

Στο 45ο λεπτό η ομάδα του Ένινγκ έφτασε στην ισοφάριση με τον Μπρούνο Γκάμα. Ο Φετφατζίδης έκανε το τακουνάκι στον Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος με ατομική προσπάθεια και σουτ από το ύψος της περιοχής, επιχείρησε το συρτό σουτ, νικώντας τον Μέγερι (1-1).

Ισορροπημένο το δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο γκολ στο 67’ με τον Ουγκράι. Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Άρη, όμως το σουτ του βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Έμαν.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

Στο 83ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, μετά την ανατροπή του Μπα στον Γιακουμάκη. Ο Μανούσος ανέλαβε την εκτέλεση, κάνοντας το 2-1.

Στο 90+2′ ο Άρης ισοφάρισε σε 2-2 με τον Φετφατζίδη να κάνει την ατομική ενέργεια, να πατάει περιοχή και με διαγώνιο σουτ, πέτυχε την ισοφάριση.

Στη 90+3′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με τον Σάσα να κάνει το γυριστό, όμως ο Ρισβάνης με κεφαλιά έσωσε πάνω στην γραμμή τον Ατρόμητο, διώχνοντας τη μπάλα.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Ουγκράι έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Γιακουμάκης από το σημείο του πέναλτι, έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 3-2.

Κίτρινες:  Χαρίσης – Μπα

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Ταλόσα, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα (63’ Μάντσον), Ανδρούτσος (77’ Γιακουμάκης), Ενσικουλού (55’ Ουγκράι), Μανούσος, Βέλλιος

Άρης (Ένινγκ): Έμαν, Μπα (90’ Μαρτίνεζ), Κόρχουτ, Βέλεθ, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Ντιγκινί (46’ Μαντσίνι), Μπρούνο Γκάμα (82’ Τόνσο), Λάρσον

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ