Μοιρασιά στον κάμπο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή στο AEL FC Arena.

Στην αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής, Λάρισα και Xanthi FC σκόραραν από μία φορά (8’ Νούνιτς, 21’ Αλμέιδα), με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό και την ξανθιώτικη ομάδα να έχει πλέον 27 πόντους στον σχετικό πίνακα. Αντίστοιχα οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 22 βαθμούς.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς για 3ο διαδοχικό παιχνίδι αναδεικνύεται ισόπαλη με τον αντίπαλό της και ταυτόχρονα για 5η φορά στα τελευταία 7 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Παράλληλα πέτυχε το πρώτο της γκολ μετά από 413 λεπτά αγώνα. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν 6 ματς χωρίς νίκη με την τελευταία να επιτυγχάνεται στις 12 Ιανουαρίου στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Εμμανουήλ Σκουλάς με βοηθούς τους Δημήτριο Σαμοΐλη και Νίκο Πάγκαλο.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γιακιμόβσκι (54′ Στέφαν Ζίβκοβιτς), Σικάβκα (46′ Σετσέροβιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (83′ Νούσιος), Ντέλετιτς, Νούνιτς.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ντίρεσταμ, Αλμέιδα, Λισγάρας, Μπαριέντος (76′ Σιλά), Κασάδο, Κοβάτσεβιτς, Καμαρά, Σαρπόνγκ (57′ Ουίλιαμ), Ντουρίτσκοβιτς, Φάκκης (64′ Μελιόπουλος).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ