Μοιρασιά στο Περιστέρι

Μεγάλο αγώνας για την κορυφή χωρίς νικητή. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Κρέσπο όμως αργότερα ο Ουγκράι ισοφάρισε. Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ΠΑΟΚ όμως χωρίς να του κοστίζει την κορυφή. Ο αγώνας εξελίχθηκε με πολλές σέντρες και προσωπικές ενέργειες αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών ήταν χωρίς αποτέλεσμα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ:

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μέχρι το 18′ δεν υπήρχε κάποια φάση προς τα τέρματα. Έγιναν διάφορα γεμίσματα και ενέργειες όμως χωρίς κάποια απειλή. Όμως στο 19′ ο Ουγκράι είδε τον Πασχαλάκη εκτός θέσης και προσπάθησε να τον κρεμάσει από το χώρο του κέντρου. Η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι της εστίας και πέρασε άουτ.

Στο 30′ ο τεχνκιός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης, αποβλήθηκε από τον πάγκο.

Στο 40′ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Ο Βαρέλα πήρε την μπάλα που ήταν στα πλάγια μετά από εκτέλεση φάουλ και μπήκε στην περιοχή. Μόλις βρήκε χώρο έστρωσε την μπάλα στον Κρέσπο και αυτός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Παρόμοια αρχή είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 66′ ο Ελ Καντουρί μπήκε στην περιοχή και γύρισε την μπάλα στο Ζαμπά κοντά στο σημείο του πέναλτι. Ο Βραζιλιάνος πλάσαρε με το αριστερό αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Ο Ουγκράι στο 73′ ισοφάρισε για τον Ατρόμητο. Πήρε την μπάλα και έκανε κούρσα, μπήκε στην περιοχή και εκτέλεσε με δύναμη τον Πασχαλάκη.

Ο Βέρνμπλουμ στο 83′ βρέθηκε αφύλακτος στην περιοχή και πλάσαρε απευθείας μετά την σέντρα του Λημνιού όμως η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι.

Στο 87′ ο Πρίγιοβιτς βρήκε την μπάλα από σέντρα  που πήγε δίπλα στο δοκάρι όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Ατρόμητος (3-5-2): Μέγιερι, Στρούνγκης (Εν Σικουλού 46′), Καρασαλίδης, Ρισβάνης,Σάκιτς, Μούγιακιτς (Κωτσόπουλος 46′), Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Κιβρακίδης, Ουγκράι, Μπρούνο (Ούμπιδες 91′)

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί (Ουάρντα 82′), Μπίσεσβαρ (Λημνιός 66′), Ζαμπά (Πέλκας 77′), Πρίγιοβιτς

Σκόρερ: Ουγκράι 73’/Κρέσπο 40′
Κάρτες: Σάκιτς 39′, Ουγκράι 58’/ Μάτος 62′, Βέρνμπλουμ 69′

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ