Μονόδρομος η νίκη κόντρα στον Βόλο

Επιστροφή στην δράση για την ΑΕΚ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω εθνικών ομάδων και υποδέχεται τον Βόλο στο γήπεδο της Ριζούπολης (19:30) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1.

Η Ένωση θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ισοπαλία με την Λάρισα, ώστε να μην χάσει την επαφή με τις πρώτες θέσεις.

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν θα έχει στην διάθεση του τον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος θα εκτίσει σε αυτό το ματς την τιμωρία του για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε. Επιπλέον εκτός αποστολής έμεινε και ο τραυματίας Βασίλης Μπάρκας.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα.

 

Από την άλλη πλευρά ο Βόλος έρχεται στην Αθήνα, χωρίς ιδιαίτερες απουσίες με τον Χουάν Φεράντο να μην έχει στη διάθεσή του μόνο τον Μπασόνγκ που δεν υπολογίζεται.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Λύρατζης, Διαμαντής, Δημόπουλος, Τσίκα, Φερράρι, Μαξ, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ατιάτ, Τόρρες, Ζοάο, Μουνίθ, Μυστακίδης, Ηλιόπουλος, Μάντζης, Γέντρισεκ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ