Μονόδρομος η πρόκριση, στόχος ο τελικός

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε στον ΟΑΚΑ (21:30) την Λαμία στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ένωση θέλει να βάλει από νωρίς στέρεες βάσεις για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα σε μια ομάδα που θεωρείται «εξολοθρευτής», καθώς έχει αποκλείσει τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Ολυμπιακό στον θεσμό.

Μετά την ολοκλήρωση της χτεσινής προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή και όπως ήταν αναμενόμενο ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Τάσος Μπακασέτας έμειναν εκτός αποστολής. Ο πρώτος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Έλληνας διεθνής υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Μπότος, Γιούσης και Μπούσης λόγω των κανονισμών του κυπέλλου, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός πλάνων ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν στον πλευρό τους περίπου 20.000 φιλάθλους που με τον δικό τους ρυθμό θα βοηθήσουν την Ένωση να πάρει μια διαφορά ασφαλείας ενόψει της ρεβάνς στη Λαμία.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνας, Μπούσης, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Λιβάια, Πόνσε, Μπογέ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ