Μουρίνιο: «Δεν ήταν στις αρχικές μου επιλογές ο Μπέρχβαϊν»

Ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, μίλησε για τον Στέβεν Μπέρχβαϊν και πως δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Πορτογάλου για τους Λονδρέζους.

Ο 22χρονος Ολλανδός, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την Αϊντχόφεν. Ο αγγλικός σύλλογος κατέβαλε ποσό κοντά στις 26.7 εκατομμύρια λίρες για τον νεαρό. Έως τώρα ο Μπέρχβαϊν έχει αγωνιστεί σε έξι αγώνες πρωταθλήματος πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Το τελευταίο μάλιστα ήταν στο ντέρμπι με την Manchester United, με τον ίδιο να νικά τον Ντε Χάε και να κάνει το 1-0, πριν ισοφαρίσει με πέναλτι ο Μπρούνο Φερνάντες για το τελικό 1-1. Μάλιστα ο Μουρίνιο τόνισε πως, παρά τις μέχρι τώρα εξαιρετικές του εμφανίσεις, ο 22χρονος δεν ήταν στους αρχικούς υποψήφιους στόχους του συλλόγου.

«Καλός παίκτης και επαγγελματίας, πολύ καλό παιδί. Συγχαρητήρια στον σύλλογο για την απόκτηση του, αρχικά και θα είμαι ειλικρινής σε αυτό, δεν ήταν στις αρχικές μου επιλογές όταν αποφασίσαμε να κάνουμε μία μεταγραφή τον χειμώνα. Αλλά στο τέλος ήταν μία καλή απόφαση, ένας παίκτης με σπουδαίο μέλλον, που μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές. Είμαστε παραπάνω από χαρούμενοι, όχι μόνο λόγο της ηλικίας του, αλλά και της επαγγελματικής του συμπεριφοράς. Ο τρόπος που προπονείται και ζει, είναι το είδος παιδιού που μπορεί μόνο να βελτιωθεί».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ