Μουρίνιο: «Όλοι οι παίκτες στον πάγκο της Λειψίας θα έπαιζαν βασικοί στην Τότεναμ»

Η Τότεναμ αντιμετώπιση εχθές την Λειψία, στην Γερμανία, στην δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τους «16» του Champions League. Τα Σπιρούνια δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση, καθώς ηττήθηκαν με 3-0 από τους Ταύρους.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είχε αρκετές απουσίας στο ταξίδι της στην Λειψία. Ο Πορτογάλος στις δηλώσεις του τόνισε την σημαντική προσπάθεια των παικτών του, αλλά και το εξαιρετικό υλικό που διαθέτει η Λειψία στην αρχική ενδεκάδα αλλά και στον πάγκο.

Ο προπονητής των Πετεινών ανέφερε: «Οι παίκτες έφτασαν στα όριά τους, δίνοντας μάχη όσο μπορούσαν και πνευματικά και συναισθηματικά ήταν πολύ δύσκολο να βρίσκεσαι στο χορτάρι και να ξέρεις ότι έχεις έναν τόσο δύσκολο στόχο. Οι αντίπαλοι είχαν ένταση, ήταν δυνατοί, με γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι τους. Είχαμε μία ευκαιρία να σκοράρουμε, έπειτα σκόραραν εκείνοι και μετά από αυτό όλα ήταν πολύ δύσκολα.

Ήμουν αισιόδοξος χθες (σ.σ. προχθές), αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Μία ομάδα ήταν πολύ πιο δυνατή. Φυσικά, ήταν δύσκολο και η Λειψία ξεκάθαρα άξιζε την πρόκριση στα προημιτελικά. Οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο θα δυσκολευόταν χωρίς τους 5 ή 6 από τους σημαντικότερούς της παίκτες, είναι τόσο απλό. Όλοι οι παίκτες στον πάγκο της Λειψίας θα έπαιζαν αυτή τη στιγμή βασικοί στην ομάδα μου…»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ