Μπάγερν Μονάχου: Ενδιαφέρον για Χάβερτς, βάζει «πωλητήριο» σε Τολισό

Στο στόχαστρο της Μπάγερν έχει μπει ο Κάι Χάβερτς της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι Βαυαροί θέλουν να αποκτήσουν τον Γερμανό άσο, ενώ από την άλλη κοιτάζουν την περίπτωση πώλησης του Κορεντίν Τολισό.

Πριν από την κρίση του κορονοϊού, η Λεβερκούζεν ζητούσε τουλάχιστον 126 εκατομμυρίων ευρώ για την περίπτωση του Χάβερτς. Ο 20χρονος φέτος έχει σκοράρει 10 φορές και έχει μοιράσει 8 ασίστ σε 34 παιχνίδια. Ενώ το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του συλλόγου, Φερνάντο Κάρρο, σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι ο 20χρονος δεν θα πωληθεί με μειωμένη τιμή, λέγοντας:«Οι κορυφαίοι παίκτες παραμένουν πολύτιμοι, επειδή δεν υπάρχουν πολλοί από αυτούς. Υποθέτω ότι οι απώλειες της αγοραίας αξίας δεν θα αντικατοπτρίζονται στα τέλη μεταφοράς για κορυφαίους παίκτες».

Από την άλλη μεριά, η Μπάγερν κοιτάζει την πώληση του Τολισό. Ο Γάλλος μέσος, λέγεται ότι είναι δυσαρεστημένος με τις λίγες ευκαιρίες που έχει πάρει την φετινή σεζόν. Ενώ το όνομα του έχει συνδεθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Ίντερ.

Φέτος ο 25 χρόνος μετρά 24 συμμετοχές, έχοντας πετύχει 3 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει ακόμη 5 ασίστ. Το συμβόλαιο του Γάλλου με τους Βαυαρούς, λήγει στις 30 Ιουνίου του 2022.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ