Μπάνκι: ” Πρέπει να κάνουμε reset”

Ο Λούκα Μπανκι έδωσε συγχαρητήρια στο τέλος του αγώνα με την Μπάμπεργκ στους παίκτες του παρά την ήττα στην Γερμανία, τόνισε πως η ΑΕΚ πρέπει να κάνει reset ενώ άφησε αιχμές και για την διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της Ένωσης:

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, έπαιξαν έναν αγώνα με πολλή ένταση και δεν ήταν εύκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματα και την πίεση ενός τόσο σημαντικού αγώνα. Είδατε πόσο δυσκολευτήκαμε στην αρχή, χάνοντας εύκολα καλάθια. Στη συνέχεια όμως βρήκαμε ρυθμό και καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε και τον τραυματισμό του Ματσιούλις“, είπε αρχικά ο Ιταλός προπονητής.

Όταν παίζεις σε ένα τέτοιο επίπεδο, οι λεπτομέρειες μπορούν να κρίνουν ένα παιχνίδι. Για κάποια πράγματα μετανιώνουμε και πρέπει να τα διορθώσουμε, ενόψει της ρεβάνς. Ξέρουμε καλά ποιον έχουμε απέναντί μας. Η Μπάμπεργκ παίζει εξαιρετικά τελευταία, δεν έχει χάσει στα τελευταία 12-13 ματς και πρέπει να προσεγγίσουμε το επόμενο παιχνίδι, ώστε να κάνουμε κάτι παραπάνω, κάτι ξεχωριστό, γιατί μόνο έτσι θα κερδίσουμε”, συνέχισε ο κόουτς της ΑΕΚ.

Όσον αφορά στην διαιτησία, ο Μπάνκι είπε το εξής: “Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τους διαιτητές. Πρέπει να κάνουμε reset, να μη μιλάμε και να μη σχολιάζουμε πράγματα. Όλοι είδαν τι έγινε στο παρκέ, μπορείς να συμφωνήσεις ή όχι. Το παιχνίδι τελείωσε. Το μόνο που μπορούμε να ελέγξουμε είναι το παιχνίδι μας. Έχουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, αλλά θέλουμε να αποδείξουμε πως θα παλέψουμε ως το τέλος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ