Μπίσεσβαρ: «Να μείνω για πάντα στον ΠΑΟΚ»

Την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ενώ πρώτο του μέλημα είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά όσα είπε στον Fair Play FM: 

-την ενασχόληση του με το μποξ: «Όταν ήμουν μικρός ο πατέρας μου με πήγαινε στο γυμναστήριο για να παίξω μποξ αλλά είμαι πολύ κοντός, ενώ ο πατέρας μου ήταν δύο μέτρα. Eμένα μου άρεσε περισσότερο το ποδόσφαιρο».

-τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω στην ομάδα και θεωρώ ότι παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος εμείς θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα εφόσον παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο».

-το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι ειδικά όταν παίζουμε στην έδρα μας. Έχουμε κάποια δύσκολα παιχνίδια στην συνέχεια και η Ξάνθη είναι ένα από αυτό».

-το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να αυξήσει την διαφορά από ΑΕΚ και Ολυμπιακό:«Έχουμε ήδη πάρει μία διαφορά από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Ελπίζουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που έρχεται και να πάρουμε μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου ακόμα μεγαλύτερη διαφορά».

-το παιχνίδι με την Τσέλσι: «Θα είναι δύσκολο αλλά πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Εντάξει παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί και η Τσέλσι έχει αδυναμίες και εκεί πρέπει να χτυπήσουμε».

-τους υπόλοιπους διεκδικητές στο πρωτάθλημα: «Ο Ατρόμητος τώρα είναι δεύτερος και πραγματικά έχει μία πολύ καλή ομάδα αλλά δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να αντέξει την πίεση. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσουν το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια από τις δύο ομάδες, είναι και οι δύο καλές ομάδες και αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ. Εμείς πρέπει να κοιτάμε την ομάδα μας, άμα συνεχίσουμε να κερδίζουμε δεν θα μας πλησιάσει κανείς».

-το πόσο θα μπορεί να μείνει στο υψηλό επίπεδο: «Δεν ξέρω, ελπίζω να βρω μία ομάδα που θα μου προσφέρει ένα συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Είναι νωρίς ακόμα για να συζητήσω για απόσυρση».

-τις διαπραγματεύσεις του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ: «Μιλάω με την ομάδα και εκτός και εντός γηπέδου, αλλά θεωρώ ότι ακόμα δεν είμαστε κοντά σε λύση. Είμαι συγκεντρωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ