Μπαίνει στη Διπλή Ανάπλαση το γήπεδο μπάσκετ

Στη Διπλή Ανάπλαση αναμένεται να ενταχθεί το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αντί να χτιστεί σε διπλανό οικόπεδο του Δήμου Αθηναίων στον Βοτανικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο πλευρές ήρθαν σε επαφή και συζήτησαν για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ αποφάσισαν τελικά να αλλάξει το αρχικό σχέδιο.

Αυτό συνέβη διότι τα σχέδια για τη δημιουργία του κλειστού γηπέδου μπάσκετ σε όμορο οικόπεδο μπορεί να καθυστερήσουν από διάφορες πρόσφυγες, πράγμα που δεν θέλει καμια από τος δυο πλευρές.

Με το νέο σχέδιο, θα μειωθεί η χωρητικότητα του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου σε 34 χιλιάδες θέσεις, ενώ το κλειστό μπάσκετ αναμένεται να έχει 14 χιλιάδες θέσεις. Παράλληλα, το κλειστό για τα τμήματα του Ερασιτέχνη θα έχει χωρητικότητα 1.400 θεατές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ