Μπακάκης στο Kingsport.gr: «Στόχος μας το Κύπελλο και η δεύτερη θέση!»

Μιχάλης Μπακάκης μίλησε αποκλειστικά στο Kingsport.gr, για όλους και για όλα.

Το καλοκαρί του 2012 είχε έρθει στην ΑΕΚ, για να δοκιμαστεί, τελικά αποχώρησε και επέστρεψε στον Παναιτωλικό, ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του.

Η μοίρα όμως τα έφερε έτσι και μετά από δυο χρόνια με φοβερές εμφανίσεις κάνοντας την διαφορά, προκάλεσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2014, ο λόγος δεν είναι άλλος για τον Μιχάλη Μπακάκη.

Μέσα σε μια σεζόν με τα χρώματα της ΑΕΚ, έζησε τα πάντα, αγωνίστηκε σε όλο το πρωτάθλημα και στο Κύπελλο με τον “Δικέφαλο”, κάνοντας εμφανίσεις που έδιναν υποσχέσεις για το μέλλον και προκάλεσαν την κλήση και την πρώτη του συμμετοχή στην Εθνική ομάδα. Όμως, προς τα τέλη της σεζόν στάθηκε άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό του, που τον κράτησε πίσω.

Tο Kingsport.gr με τους Κώστα Κοσικίδη και Δημήτρη Σεραφειμίδη συνάντησαν τον Μιχάλη Μπακάκη για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός, μίλησε για την καριέρα του, για την πορεία του στην ΑΕΚ , την Εθνική ομάδα, για τον σοβαρό τραυματισμό όπου πέρασε δύσκολες μέρες, αλλά και για τους φετινούς στόχους της ΑΕΚ.

Επίσης, μίλησε και για τους στόχους του γενικότερα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα, δίνει απαντήσεις για την πρόσφατη φωτογραφία στο Instagram, μετά τον αποκλεισμό του απ’ την 18άδα με τον Πανιώνιο.

– Σε λίγες μέρες αποχαιρετάμε το 2015, τι εμπειρίες σου αφήνει αυτός ο χρόνος ;

«Εμπειρίες και καλές και άσχημες. Καλές επειδή με την ομάδα πετύχαμε τον στόχο, να ανέβουμε κατηγορία, αφού ήταν και ο βασικός μας στόχος να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι. Άσχημες είναι σίγουρα σε προσωπικό επίπεδο, που δεν είναι άλλο απ’ τον σοβαρό τραυματισμό μου, ο οποίος με κράτησε πάρα πολύ πίσω, μου στέρησε την Εθνική ομάδα, μου στέρησε την θέση μου στην εντεκάδα φέτος, δεν μπόρεσα να κάνω προετοιμασία. Γενικά με πήγε πίσω.»

-Με την δεύτερη συμμετοχή σου, στον αγώνα με την Λάρισα, έδειξες ότι επέστρεψες πλήρως. Πως αισθάνεσαι την επιστροφή σου, σωματικά και ψυχολογικά;

«Πλέον, βρίσκω αγωνιστικό ρυθμό, από παιχνίδι σε παιχνίδι θα πηγαίνω όλο και καλύτερα και  σίγουρα όταν επιστρέφεις και βλέπεις ότι έχεις την επιθυμητή απόδοση που θες και έχεις προσπαθήσει τόσο καιρό, μόνο χαρά και δύναμη για την συνέχεια νιώθεις. Όπως επίσης, ότι πατάω καλύτερα στα πόδια μου και είμαι 100% έτοιμος να τα δώσω όλα για να κερδίσω και πάλι την θέση μου στην εντεκάδα.»

-Ο σοβαρός τραυματισμός σου θεωρείς ότι σε έκανε πιο δυνατό; Είναι εμπειρία ζωής…;

«Εννοείται ότι είναι μια εμπειρία ζωής, γιατί όταν έχεις θέληση κι αγαπάς αυτό που κάνεις, προσπαθείς ακόμα περισσότερο και πεισμώνεις, έτσι ώστε να έρθεις ακριβώς απ’ εκεί που ήσουνα και ακόμα πιο δυνατός ώστε να μην ξανά έχεις κανέναν τραυματισμό και να κάνεις και ένα βήμα ακόμα παραπάνω, για να καλύψεις το χαμένο έδαφος.»

-Ποιος ήταν δίπλα σου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές;

«Πάντα ο πρώτος που είναι δίπλα σου και σε σκέφτεται, είναι η οικογένεια σου, αν δεν έχεις την οικογένεια σου δύσκολα θα καταφέρεις κάτι. Απ’ εκεί και έπειτα ήταν οι κολλητοί μου, όπως ήταν φυσικό, αλλά και κάποιοι συμπαίκτες μου π.χ ο Πέτρος (σ.σ. Μάνταλος) που το είχε ζήσει λίγο καιρό πιο πριν. Αυτό σε βοηθάει για να κάνεις μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσεις τον τραυματισμό σου.»

-Η πρώτη σου σκέψη, όταν σου ανακοίνωσαν το μέγεθος του τραυματισμού σου;

«Κατευθείαν να μπω χειρουργείο, για να ξεκινήσω άμεσα την αποκατάσταση. Εννοείται, πως η στεναχώρια μου ήταν μεγάλη και είχα απογοητευτεί.»

-Μέσα στο παιχνίδι κατάλαβες το μέγεθος της ζημιάς;

«Όχι μέσα στο παιχνίδι δεν κατάλαβα ότι είχα πάθει τόσο μεγάλη ζημιά, γιατί δεν πονούσα τόσο και το ίδιο βράδυ που ήμουνα σπίτι δεν με ενοχλούσε το γόνατο και πίστευα ότι είχε πειραχτεί απλά ο μηνίσκος και ήθελα να πιστεύω ότι δεν έχω πάθει τίποτα στο χιαστό. Με το που έγινε η μαγνητική και μου είπε ο κ. Νικολάου, ότι τελικά έχω χιαστό, στεναχωρήθηκα εκείνη την στιγμή όπως είναι λογικό, αλλά ήθελα να γίνουν όλα γρήγορα και σκεφτόμουν την αποκατάσταση μου.»

-Η επιστροφή που περίμενες ήρθε, ξεπέρασες πλήρως τον τραυματισμό σου, αλλά η θέση σου στην εντεκάδα την έχει ο Γκάλο, σε προβληματίζει;

«Απ’ την στιγμή που είμαι 100% έτοιμος, περιμένω την ευκαιρία, έχω παίξει δυο παιχνίδια για το Κύπελλο, πρωτάθλημα δεν έχω αγωνιστεί ακόμα, επιλογή του προπονητή και περιμένω την στιγμή που θα παίξω για να ξανά καθιερωθώ στην θέση μου.»

-Θεωρείς ότι με τον Γκάλο, θα μπορούσατε να χωρέσετε στην ίδια ενδεκάδα; Το είχατε ξανακάνει στην κοινή σας θητεία στον Παναιτωλικό…

«Πιστεύω ότι σε κάποια παιχνίδια θα μπορούσαμε να χωρέσουμε στην ίδια ενδεκάδα και οι δυο, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν ιδιαιτερότητες στο παιχνίδι. Τώρα, σε νορμάλ καταστάσεις δεν πιστεύω ότι μπορούμε να χωρέσουμε μαζί, άρα ή εγώ ή ο Ροντρίγκο…(σ.σ. Γκάλο)»

«Είχα επίσημες και ανεπίσημες προτάσεις από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας!»

-Καλοκαίρι 2012: Έρχεσαι στην Αθήνα και περνάς την πόρτα του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα και δοκιμάζεσαι απ’ την ΑΕΚ, αλλά δεν μένεις και αποχωρείς. Παρόλα αυτά στην θέση σου αποκτείται ο Χρήστος Αρκούδας. Τι ακριβώς έγινε τότε;

«Είχα έρθει στην ΑΕΚ τότε για να δοκιμαστώ σε κάποιες προπονήσεις, τότε ήταν προπονητής ο κ. Βλάχος και μου είχε πει, να πάμε για προετοιμασία στην Αγγλία, τότε η ΑΕΚ ήταν σε πολύ κακή οικονομική και διοικητική κατάσταση και μου είχε πει, να πάω στην προετοιμασία χωρίς συμβόλαιο, χωρίς τίποτα και μόλις γυρίζαμε θα το τακτοποιούσαμε. Όταν όμως είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, δεν μπορείς να ρισκάρεις την σωματική σου ακεραιότητα, γιατί αν υπήρχε κάποιος τραυματισμός στην προετοιμασία, θα μπορούσα να μείνω χωρίς ομάδα. Έτσι, αποφάσισα ότι δεν έπρεπε να υπογράψω.»

-Καλοκαίρι 2014: Πρόταση της ΑΕΚ για σένα, μετά από δυο χρόνια για να σε εντάξει στο δυναμικό της. Τι σκέφτηκες; Υπήρξε κάποιο deja vu;

«Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν κι άλλες προτάσεις, είχα ανανεώσει το συμβόλαιο μου ήδη με τον Παναιτωλικό, άρα τον πρώτο λόγο τον είχε η ομάδα. Είχα κι άλλες προτάσεις, τις έβαλα κάτω, είδα ποια είναι η καλύτερη και για την ομάδα, αλλά και για μένα, για την εξέλιξη μου σαν ποδοσφαιριστή και πήρα την απόφαση μαζί με την ομάδα να έρθω στην ΑΕΚ.»

-Είχες προτάσεις κι από ομάδες της Ελλάδας;

«Ναι υπήρξαν αρκετές προτάσεις κι από Ελλάδα.»

-Από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας; Υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον;

«Ναι υπήρξε ενδιαφέρον και επίσημο, αλλά και ανεπίσημο. Εντάξει όμως, δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω.»

-Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι; Είτε με την ΑΕΚ, είτε και σε προσωπικό επίπεδο…

«Αυτήν την στιγμή, ο πρώτος μου στόχος είναι να ξανά κερδίσω την θέση μου στην εντεκάδα και να καθιερωθώ. Μετά ο επόμενος είναι να πετύχει η ΑΕΚ τους στόχους που έχουμε θέσει φέτος και να γυρίσω στην Εθνική ομάδα.»

-Οι οποίοι στόχοι της ΑΕΚ είναι το Κύπελλο και η δεύτερη θέση;

«Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ναι, το Κύπελλο είναι ο βασικός στόχος αλλά και η δεύτερη θέση αφού, όπως έχουμε δει υπάρχει μεγάλη διαφορά βαθμολογικά με τον Ολυμπιακό και είναι δύσκολο να προλάβουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση.»

-Κάπου παρακάτω μια μεταγραφή στο εξωτερικό, την σκέφτεσαι; Το έχεις στο μυαλό σου;

«Εννοείται πως το έχω στο μυαλό μου, κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, με προσδοκίες έχει αυτό το πράγμα στο μυαλό του. Απλά αυτήν την στιγμή, η κατάσταση μου είναι κάπως περίεργη λόγω τραυματισμού που επέστρεψα πριν λίγο καιρό και δεν έχω βρει ακόμα αγωνιστικό ρυθμό στα παιχνίδια, δεν το σκέφτομαι αυτήν την στιγμή αυτό το ενδεχόμενο. Θέλω πρώτα να καθιερωθώ στην ΑΕΚ, να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα και έπειτα αν με καλύπτει κάτι και υπάρχουν όλες οι περγαμηνές για να πραγματοποιηθεί, θα το έκανα.»

«Απογοητεύτηκα, δεν υπήρξε μπηχτή για τον κ. Πογιέτ…»

-Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο μένεις εκτός αποστολής και ανεβάζεις μια φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας «Το χαμόγελο και την πίστη για τον εαυτό σου δεν μπορεί να σου το πάρει κανείς.». Ήταν πολλοί αυτοί που θεώρησαν ότι έχει σχέση με τον αποκλεισμό σου από την 18αδα, αυτό το σχόλιο. Σχετίζεται τελικά;

«Όταν μένεις εκτός αποστολής είναι κάτι το δυσάρεστο. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να μείνω εκτός, γιατί έχω γυρίσει πλήρως και είμαι 100% έτοιμος να παίξω και παίρνει την απόφαση ο προπονητής να με αφήσει εκτός αποστολής. Δεν το περίμενα ούτε εγώ, αλλά ούτε και οι συμπαίκτες μου, αφού με ρωτούσαν μετά αν έχω κάποιο πρόβλημα, αν έχω τσακωθεί κλπ. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον προπονητή, επιλογή του ήταν. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να συνεχίσω, στην πορεία θα φανεί αν έκανε καλά ή όχι. Τώρα, όσον αφορά για την φωτογραφία, σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε κάποια μπηχτή για τον κ. Πογιέτ, απλά ήταν κάποια στιγμή που είχα απογοητευτεί, γιατί όσο να ‘ναι έχω περάσει δύσκολες στιγμές και με τον τραυματισμό μου. Απλά θα πρέπει να έχω μια διαφορετική αντιμετώπιση με κάποιους που ήταν απ’ την αρχή στην διάθεση του, γιατί γύρισα κάνοντας μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψω και είμαι απ’ τα παιδιά που ήταν από πέρυσι στην ομάδα και τα έδωσαν όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Κι όσο να ‘ναι όλο αυτό μου βγήκε σε απογοήτευση.»

-Πως βλέπεις μέχρι στιγμής τον κ. Πογιέτ; Τι ζητάει απ’ εσάς;

«Ο κ. Πογιέτ δείχνει ότι θέλει να παίξουμε ποδόσφαιρο, είναι καλός προπονητής κάνουμε πολύ καλή προπόνηση. Βλέπουμε ότι η ομάδα τα πάει καλά, είναι δεύτερη στην βαθμολογία, παίζει καλό ποδόσφαιρο το μεγαλύτερο διάστημα. Προσπαθούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζαμε, γιατί πριν παίζαμε διαφορετικά με τον κ. Δέλλα, τώρα προσπαθούμε να αφομοιώσουμε το παιχνίδι που θέλει ο νέος μας προπονητής. Όπως βλέπετε κι εσείς, από παιχνίδι σε παιχνίδι και όσο περνάει ο καιρός θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι και μακάρι να έχουμε μια καλή συνεργασία!»

-Έχουν διαφορές μεταξύ τους οι δυο προπονητές(Δέλλας-Πογιέτ); Σε θέματα πειθαρχίας; Σε θέματα τακτικής;

«Σε θέματα πειθαρχίας, δεν υπάρχουν διαφορές, όλες οι ομάδες θέλουν μέσα στα αποδυτήρια να είναι σαν μια οικογένεια, αυτό το είχαμε με τον κ. Δέλλα και προσπαθούμε να το έχουμε και με τον κ. Πογιέτ. Σε θέματα νοοτροπίας, επειδή ο προπονητής είναι ξένος έχει διαφορετική νοοτροπία από τον κ. Δέλλα. Δηλαδή, σε θέματα προπόνησης με περισσότερο μπάλα, ή αλλάζει περισσότερες φορές το σύστημα, διαφοροποιείται αυτό, αλλά προσπαθούμε να κάνουμε καλύτερα αυτό που μας λέει.»

-Με τον «Τράϊ» τι συνεργασία είχατε;

«Ο κ. Δέλλας μου είχε δείξει εμπιστοσύνη, με πίστευε σαν ποδοσφαιριστή και είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Με βοήθησε να βγάλω αυτά που ξέρω και να βοηθήσω με αυτόν τον τρόπο την ομάδα, αλλά του οφείλω πολλά πράγματα γιατί με αυτόν προπονητή, είχα και την πρώτη μου κλήση στην Εθνική.»

-Θεωρείς ότι η απομάκρυνση του ήταν λάθος;

«Δεν είμαι ο αρμόδιος για να το κρίνω εγώ αυτό, υπάρχει ο κ. Μιλοβάνοβιτς και ο κ. Μπάγεβιτς και ο πρόεδρος. Ήταν βέβαια και μια ήττα πολύ βαριά σε ένα ντέρμπι, τώρα αν ήταν σωστή ή όχι η απομάκρυνση του δεν μπορώ να το κρίνω εγώ, το κρίνουν οι αρμόδιοι, που θα ξέρουν καλύτερα.»

-Το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια πως είναι; Πέρυσι υπήρχε εξαιρετικό κλίμα και το βγάζατε και προς τα έξω, φέτος δεν είναι όπως πέρυσι και έχουν ακουστεί και πολλά για μέσα στα αποδυτήρια. Τι ισχυεί;

«Πέρυσι το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν Έλληνες νέοι ποδοσφαιριστές, ήξεραν την Ελλάδα, το Ελληνικό ποδόσφαιρο, πως πρέπει να παίξεις, πολλά πράγματα. Φέτος όμως, έχουν έρθει περισσότεροι ξένοι παίχτες, όσο να ‘ναι έχει διαφοροποιηθεί λίγο το κλίμα, αλλά δεν παύει όμως να προσπαθούμε να έχουμε καλό κλίμα, να βάζουμε πάνω απ’ όλα την ομάδα και να μην βάζουμε το «εγώ» μας.»

«Το φετινό είναι το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα»

-Το φετινό πρωτάθλημα πως το βλέπεις;

«Έτσι, όπως ήρθαν τα πράγματα ο Ολυμπιακός από τώρα όπως όλα δείχνουν θα είναι ο πρωταθλητής. Έχουν μειωθεί οι αποστάσεις, οι μεγάλες ομάδες δεν δείχνουν το κάτι παραπάνω, οι μικρομεσαίες ομάδες έχουν καλύτερες αποδόσεις και παίρνουν αποτελέσματα εκτός έδρας και σε έδρες που δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια έπαιρναν βαθμό. Είναι από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα.»

-Θεωρείς ότι σας λείπει η νίκη από κάποιο μεγάλο παιχνίδι, από θέμα ψυχολογίας για αρχή; Ώστε να δώσει ώθηση ψυχολογικά για την συνέχεια.

«Σίγουρα τα ντέρμπι δεν έχουν πάει τόσο καλά, αλλά στο πρώτο γύρο ήταν όλα εκτός έδρας κι’ αυτό δεν είναι και τόσο καλό, όταν ξεκινάς να έχεις όλα τα ντέρμπι εκτός. Γιατί σίγουρα, αυτός που έχει την έδρα έχει και τον πρώτο λόγο. Αλλά πιστεύουμε ότι στον δεύτερο γύρο θα πάρουμε μια νίκη στο πρώτο ντέρμπι που θα έχουμε στο ΟΑΚΑ και είναι σίγουρο ότι θα ανέβει η ψυχολογία μας για την συνέχεια, για να έχουμε περισσότερη ώθηση και δύναμη για να δείξουμε ποίοι είμαστε και ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά στο τέλος.»

-Η ΑΕΚ την εφετινή σεζόν έχει σε αρκετά παιχνίδια κακή διαιτησία και έχουν γίνει λάθη που στοίχισαν παραπάνω από τρεις απλούς βαθμούς. Σας προβληματίζει καθόλου;

«Εννοείται πως μας προβληματίζει, γιατί όταν γίνεται μια φορά λες εντάξει δεν έγινε κάτι, αλλά όταν γίνεται δυο και τρεις φορές και συνεχίζεται, λες ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αυτό βέβαια όπως θα έχετε δει στο φετινό πρωτάθλημα, ότι είναι για όλες τις ομάδες, όλες οι ομάδες κάνουν παράπονα για την διαιτησία. Κάτι πρέπει να γίνει, να το αντιμετωπίσουμε αυτό, εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, υπάρχουν αρμόδιοι γι’ αυτό. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να σεβόμαστε τους διαιτητές με τις αποφάσεις τους, είναι δεν είναι σωστές. Σίγουρα και οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη, αλλά ελπίζουμε να μην είναι εσκεμμένα.»

Εθνική, Παναιτωλικός, «Αγιά Σοφιά»!

-Πέρυσι είχες την πρώτη σου κλήση με την Εθνική, σε μια κακή περίοδο για την ομάδα, θυμίζοντας άλλες εποχές, τι συνάντησες; Τι κλίμα είδες μέσα στα αποδυτήρια;

«Η Εθνική ομάδα, έχει ποιότητα, έχει προσωπικότητες βλέπετε οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές παίζουν στο εξωτερικό και διακρίνονται. Απ’ εκεί και πέρα υπήρχε μια αρνητική ενέργεια, όχι από τους ποδοσφαιριστές, αλλά από το γενικό περιβάλλον υπήρχε αρνητική ενέργεια, κι αυτό έβγαινε και προς τα εμάς. Πιστεύω γι’ αυτό τον λόγο, η ομάδα δεν πήγαινε και τόσο καλά.»

Δεν θεωρείς ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές έβλεπαν σαν «αγγαρεία» τα παιχνίδια της Εθνικής;

«Όχι πιστεύω καθαρά ότι ήταν η αρνητική ενέργεια. Δεν γίνεται οι ποδοσφαιριστές να παίζουν καλά με τις ομάδες τους, για να κληθούν από την Εθνική, κι όταν παίζουν με την Εθνική να μην παίζουν καλά. Η αρνητική ενέργεια μας επηρέαζε.»

Ο κ. Σκίμπε θεωρείς ότι θα βοηθήσει, να αντιστρέψει αυτήν την ενέργεια και το κλίμα;

«Όταν αλλάζει ένας προπονητής, αλλάζουν και πολλά άλλα πράγματα μαζί. Πιστεύω ότι θα δώσει βάση πάρα πολύ και στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και σε κάποια άλλα θέματα, θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα, έτσι ώστε να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Με στόχο καθαρά την Εθνική ομάδα των τελευταίων χρόνων, με τις πολλές διακρίσεις και με σταθερά βήματα, να παίρνουμε τα αποτελέσματα και να έχουμε καλές εμφανίσεις.»

-Ο Χρήστος Αραβίδης, ήταν από τις πρώτες κλήσεις του κ. Σκίμπε, είχατε κάποια συνομιλία για τις εντυπώσεις του;

«Όχι δεν είχαμε κάποια συνομιλία, απλά έχω ακούσει μόνο καλά πράγματα μέχρι στιγμής για τον νέο προπονητή.»

-Φέτος τον Παναιτωλικό, πως τον βλέπεις;

«Δεν έχει ξεκινήσει τόσο καλά όπως πέρυσι, πιστεύω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα ανέβει όμως, υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα, διότι δεν πάει πολύς κόσμος και δεν έχει την στήριξη που είχε τα παλαιότερα χρόνια από τους φιλάθλους της ομάδας. Θεωρώ όμως ότι θα ανακάμψει η ομάδα και θα ανέβει και η απόδοση της και σίγουρα με κάποιες προσθήκες που θα γίνουν, θα βελτιωθούν και θα ανέβει βαθμολογικά.»

-Τέλος, θα θέλαμε να μας πεις και δυο λόγια για το γήπεδο, που πιθανόν μετά και την έγκριση για τα 20 εκατ. Ευρώ, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την οικοδομική άδεια.

Πολλά έχουν ακουστεί και λέγονται, πιστεύουμε ότι τους επόμενους μήνες να έχουμε, πράξεις και έργα. Όλος ο κόσμος και οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να γίνει το γήπεδο,  υπάρχουν κάποια εμπόδια, είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος, κ. Μελισσανίδης, έχει την δύναμη να τα αντιμετωπίσει αυτά.

-Ονειρεύεσαι συμμετοχή μέσα στην «Αγιά Σοφιά»;

Εννοείται, όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ, περιμένουν πιστεύω πως και πως να αγωνιστούν σε αυτό το γήπεδο, γιατί θα είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει μέσα στην «Αγιά Σοφιά». Όπως και να είναι μέλος του ρόστερ εκείνης της ομάδας και μακάρι να γίνει σύντομα.

Επιμέλεια: Κώστας Κοσικίδης – Δημήτρης Σεραφειμίδης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ