Μπαρτσελόνα: Θέλει να φιλοξενήσει το τουρνουά των “12” της ACB

Η Μπαρτσελόνα εξέφρασε επίσημο ενδιαφέρον να διοργανώσει το τουρνουά των 12 ομάδων με το οποίο θα ολοκληρωθεί η σεζόν στην ACB.

Με την απόφαση να διοργανωθεί τουρνουά με τη συμμετοχή 12 ομάδων, ώστε να προκύψει ο πρωταθλητής της ACB, που θα διεξαχθεί σε μία πόλη, η Μπαρτσελόνα θέλει να το φιλοξενήσει στην Καταλωνία, σύμφωνα με το “Catalunya Radio”.

Το μοναδικό “εμπόδιο” για τους Καταλανούς αφορά την πιθανότητα να συνεχιστεί η σεζόν και στην Euroleague στο ίδιο χρονικό διάστημα με το ισπανικό πρωτάθλημα. Σε αυτή την περίπτωση, η Μπάρτσα ίσως επιλέξει την ευρωπαική διοργάνωση, όμως ακόμα όλα βρίσκονται στον “αέρα”.

Η λίγκα καλείται να αποφασίσει ως τις 31/5 τον τόπο διεξαγωγής της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, με Γκραν Κανάρια και Ανδόρα να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και πλέον κάτι τέτοιο εκφράζει και η Μπαρτσελόνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ