Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός για Σλούκα

Ο Κώστας Σλούκας αποτελεί το πιο καυτό όνομα που κυκλοφορεί ελεύθερος στην μπασκετική αγορά με πολλές ομάδες να θέλουν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Στο κόλπο για την απόκτηση του Έλληνα γκαρντ έχει μπει δυνατά και η Μπαρτσελόνα η οποία θέλει να ισχυροποιηθεί εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και η προσθήκη του Σλούκα θα δώσει άλλη δυναμική στο σύλλογο της Καταλωνίας.

Ωστόσο και σύμφωνα με τον Χοσέ Ινάσιο Χουκέτ που γράφει στην «Mundo Deportivo»  και θεωρείται ο καλύτερος ρεπόρτερ σε θέματα της Μπαρτσελόνα για τον παίκτη έχει μπει δυνατά και ο Ολυμπιακός με τους “Ερυθρολεύκους” να έχουν κάνει ήδη κάποιες πρώιμες επαφές. Σε κάθε περίπτωση όμως ο Ολυμπιακός περιμένει ο Σλούκας να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Φενέρμπαχτσε και στη συνέχεια να συζητήσουν μαζί του για τις προθέσεις του.

Ο Κώστας Σλούκας με τη φετινή του διαδρομή δίκαια συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους γκαρντ της Ευρώπης με τους συλλόγους να “σφάζονται” για την απόκτηση του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ