Μπλατ: «Ντροπιαστικό κι απαίσιο αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά τη νίκη της ομάδας του μίλησε για τις αποχωρήσεις από το λιμάνι, τη συνάντηση με τους Αγγελόπουλους και τόνισε πως είναι δίπλα στον σύλλο σε ότι και αν αποφασίσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπλατ:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τον τρόπο που έπαιξαν και εκπροσώπησαν την ομάδα με τον σωστό τρόπο. Έπαιξαν εξαιρετικά στην άμυνα και πολύ καλά στην επίθεση. Είναι μία καλή νίκη και χαίρομαι που τα παιδιά την έφεραν στην ομάδα»

Για την επόμενη ημέρα: «Ο Γουίλιαμς-Γκος θα επιστρέψει. Περιμένω πως θα πάρουμε ακόμα έναν παίκτη για να ενισχύσει την ομάδα. Ακόμα δεν έχει γίνει, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε έναν παίκτη. Θα συνεχίσουμε με αυτή την καλή ομάδα που έχουμε ως το τέλος».

Για το αν περιμένει την κλήρωση της Τετάρτης και αν θα σφυρίξουν στα ματς της οι Αναστόπουλος, Παναγιώτου και Μάνος για να αποκτήσει παίκτη: «Δεν έχω απάντηση για αυτό. Ειλικρινά δεν το γνωρίζω. Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και θα είμαστε συνεπείς με το μήνυμά μας».

Για το ότι οι Αναστόπουλος, Παναγιωτου και Μάνος μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου δεν έχουν σφυρίξει σε ματς του Ολυμπιακού: «Ξέρετε πως νιώθω για όσα έκαναν σε εκείνο το παιχνίδι. Όποιος έχει την ελάχιστη αντικειμενικότητα, αντιλαμβάνεται  πως ό,τι έγινε σε εκείνο το παιχνίδι ήταν απαίσιο, ντροπιαστικό και άσχημο. Υπήρχε έλλειψη σεβασμού. Ελπίζω να μην το ξαναζήσω. Αυτά μου έρχονται στο μυαλό, όταν σκέφτομαι αυτό το παιχνίδι. Ήταν ντροπιαστικό. Τα υπόλοιπα δεν είναι στο χέρι μου. Δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις, αλλά υποστηρίζω την ομάδα μου σε ο,τι αποφασίσει να κάνει»

Για το αν η τρέχουσα είναι η πιο περίεργη σεζόν της καριέρας του: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ας μιλήσουμε, όταν τελειώσει».

Για τη συνάντηση μες τους Αγγελόπουλους και το αν φανταζόταν στην αρχή της σεζόν φανταζόταν πως θα υπήρχαν τόσα προβλήματα: «Δεν είναι ασυνήθιστο οι παίκτες να συναντούν την διοίκηση. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να συμβαίνει. Δεν είναι μία εύκολη περίοδος. Θα πω κάτι που έλεγε ο Νίτσε, ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν το πετυχαίνεις πάντα, αλλά πρέπει να προσπαθήσεις».

Για το γεγονός ότι οι Μπόγρης και Ζευγαρας δεν αγωνίστηκαν: «Πλάνο μου  ήταν να νικήσουμε. Έκανα ό,τι έπρεπε για να νικήσουμε. Αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν σκέφτηκα τους παίκτες που έπρεπε να χρησιμοποιήσω, αλλά το πώς θα νικήσουμε. Ήταν σκληρό που χάσαμε τον Πρίντεζη, ενώ έπαιζε πολύ καλά.  Ήταν ένα σοκ. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μία εύκολη ομάδα. Ήταν αρκετά καλό το γεγονός πως με τις συνθήκες που έγινε  το ματς, νικήσαμε με 21 πόντους».

Για το αν νιώθει υπεύθυνος για την αποχώρηση των Τουπάν και Γουέμπερ, καθώς εκείνος τους επέλεξε: «Έχω ευθύνη για όλα. Αισθάνομαι υπεύθυνος. Όταν κάτι δεν πάει καλά, φταίω εγώ. Ο Τίμα ζήτησε να φύγει, γιατί ήθελε να παίζει περισσότερο. Όσον αφορά τους άλλους δύο παίκτες, επιτρέψτε μου να σκέφτομαι αυτούς που είναι στην ομάδα. Παίρνω την ευθύνη για όλα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ