Μπουφόν: “Δεν έχω αποσυρθεί ακόμα επειδή νιώθω πολύ καλά”

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν ανέφερε πως θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο διότι νιώθει ακόμα πολύ καλά αλλά και επειδή θυμάται τον “γολγοθά” που πέρασε για να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Ο βετεράνος τερματοφύλακας της Γιουβέντους είναι πλέον αναπληρωματικός του Σέζνι στην “γηραιά κυρία” και σε μια συνέντευξη του αναφέρθηκε στον λόγο που δεν έχει σταματήσει να αγαωνίζεται, ενώ έκανε και ένα σχόλιο για τον κορονοϊό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Δεν έχω αποσυρθεί ακόμα επειδή νιώθω πολύ καλά αλλά και επειδή σέβομαι το όνειρο που είχα όταν ήμουν παιδί. Τότε δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα έχω φτάσει σε αυτό το σημείο”.

Για τον κορονοϊό: Πρέπει να σεβόμαστε τους γύρω μας και να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες που μας έχουν δοθεί. Αυτή η εμπειρία θα μας κάνει πιο δυνατούς.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ