Μπουφόν: “Μου είχαν πει στην Παρί ότι θα είμαι αναπληρωματικός”

Την αιτία που αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν αποκάλυψε ο Τζίτζι Μπουφόν, σε πρόσφατες δηλώσεις του σε ιταλικά μέσα.

«Η Παρί μου είχε πει εδώ και πέντε μήνες ότι στο τέλος της σεζόν θα έπαιρνα τον ρόλο του αναπληρωματικού τερματοφύλακα στην ομάδα. Από τον Ιανουάριο είχα πολύ καιρό μπροστά μου για να το σκεφτώ και κατέληξα στην απόφαση ότι αυτό δεν μου ταίριαζε. Άφησα αρκετά χρήματα για να μην συνεχίσω εκεί και την επόμενη σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής πορτιέρο.

Όσον αφορά το μέλλον του ο 41χρονος δήλωσε: «Είμαι όπως ακριβώς το προηγούμενο καλοκαίρι. Πάρα πολύ ήρεμος, χαλαρός. Μπορεί όλα να τελειώσουν σε 12 μήνες ή σε 15 μέρες. Έχω κάποιες καλές προτάσεις, αλλά αν δεν βρω το κίνητρο που ψάχνω, τότε ίσως χαρίσω στον εαυτό μου ένα χρόνο. Ένα χρόνο εκμάθησης. Θα ήθελα να παρακολουθήσω σχολή προπονητών, ή να σπουδάσω διοίκηση αθλητισμού, θέλω να βελτιώσω τα αγγλικά μου. Θέλω να αποκτήσω τα εφόδια και να κρατήσω όλες τις επιλογές για το μέλλον ανοικτές».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ