Μόνη στη τέταρτη θέση η Ρόμα

Η  Bερόνα υποδέχτηκε την Ρόμα και ηττήθηκε με 1-3, για την 14η αγωνιστική στην Ιταλία.

Τα τέρματα των Ρωμαίων πέτυχαν οι Κλάιφερτ, Περότι και Μκχιταριάν, ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Φαραόνι.

Η Ρόμα δε δυσκολεύτηκε να πάρει την νίκη που την αφήνει μόνη στην 4η θέση και σε απόσταση 2 βαθμών από την Λάτσιο. Αντίθετα η Βερόνα έμεινε στην 9η θέση και στους 18 βαθμούς.

Ο αγώνας:

Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις και στην πρώτη αξιόλογη, η Ρόμα άνοιξε το σκορ. Στο 17΄O Τζάστιν Κλάιφερτ υποδέχτηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με γρήγορη εκτέλεση, έβαλε τη Ρόμα μπροστά στο σκορ.

Η Βερόνα δε τα παράτησε και απάντησε άμεσα. Στο 21΄Ο Ματίας Ζαγκανί έβγαλε μια ωραία ψηλή σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Φαραόνι με κεφαλιά, νίκησε τον Λόπεζ για το 1-1.

Στο 44΄ ο Μάρκο Γκουίντα  είδε παράβαση εντός περιοχής υπέρ της Ρόμα, σε κράτημα του Γκίντερ. Ο Ντιέγκο Περότι δεν άφησε ανεκμετάλλευτο  το δώρο και νίκησε από τα έντεκα βήματα τον Σιλβέστρι για το 1-2 λίγο πριν την ανάπαυλά του ημιχρόνου.

Όπως το πρώτο ημίχρονο έτσι και το δεύτερο δεν είχε πολλές φάσεις για γκολ.

Στο 61΄ο Βέρε έχασε  καλή ευκαιρία, όταν η κεφαλιά που έπιασε ύστερα από σέντρα κατέληξε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Στο 93΄η Ρόμα πέτυχε και 3ο γκολ, όταν μετά από ασίστ του Περότι μέσα στην περιοχή, ο Μκιταριάν έκανε το 1-3 και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Βερόνα: Μ. Σιλβέστρι, Ραχμάνι, Γκίντερ, Μποκέτι, φαραόνι, Αμραμπάτ, Πεσίνα(70΄Βελόσο), Λάζοβιτς, Βέρε(70΄Σαλτσέντο), Ζαγκανί(80΄Πατσίνι), Ντι Καρμίνε

Ρόμα: Λόπεζ, Σάντον, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Κολάροφ, Ντιαουαρά, Βερετού, Ουντέρ(67΄Μκιταριάν), Πελεγκρίνι,  Κλάιφερτ( 35΄Ντ. Περότι) , Ε. Τζέκο(86΄Φάσιο)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ