Μόνος στην κορυφή

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό και επικράτησε με 2-0. Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα και είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το αποτέλεσμα δικαιώνει τον “δικέφαλο” απόλυτα. Ο Πρίγιοβιτς στο 51′ άνοιξε το σκορ και ο Λημνιός στο 76′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Πλέον ο ΠΑΟΚ είναι μόνος του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ:
Στο 2′ κιόλας ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Βιεϊρίνια. Συνεργάστηκε με τον Κάνιας και επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή όμως πέρασε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Πέρασαν 20 λεπτά για να δούμε φάση. Στο 22′ ο Βέρνμπλουμ έκανε γυριστό σουτ λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα πήγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Παρόμοιο σκηνικό στο 26′ με τον Σουηδό να σουτάρει από τα 27 μέτρα αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από το τέρμα.

Μεγάλη απόκρουση του Διούδη στο 31′. Ο Πρίγιοβιτς έπιασε την φαλτσαριστή κεφαλιά και η μπάλα πήγαινε στο πίσω δοκάρι αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έβγαλε σε κόρνερ

.
Στην εκτέλεση ο Κρέσπο έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όμως ο Βέρνμπλουμ επηρέασε την φάση από θέση οφσάιντ.

Στο 45+2′ ο Πρίγιοβιτς έπασε την κεφαλιά στο όριο της μικρής περιοχής με την μάλα να περνάει “ξυστά” από οριζόντιο.

Ο Μπίσεβαρ στο 50′ βρέθηκε μόνος με τον Διούδη και ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού νγήκε κερδισμένος καθώς απόκρουσε.

Στο επόμενο λεπτό όμως ο Πρίγιοβιτς σκόραρε. Ο Ζαμπά έκανε την κούρσα από τα δεξιά και έδωσε την πάσα στον Πρίγιοβιτς και αυτός μόνος του σε άδειο τέρμα άνοιξε το σκορ.

Κοντά στην απάντηση ο Παναθηναϊκός με τον Μπουζούκη στο 54′. Ο νεαρός έκανε το φαλτσαριστό σουτ από την γραμμή της περιοχής και η μπάλα πέρασε οριακά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στην συνέχεα του αγώνα έγιναν σουτ και από τις δύο πλευρές χωρίς όμως να απειλήσουν

.
Μόλις με την πρώτη του επαφή ο Λημνιός σκόραρε. Ο Ζαμπά μόλις είχε πάει στην αριστερή πλευρά και έκανε ακριβώς ό,τι έκανε στο πρώτο γκολ. Έβγαλε μόνο τον Λημνιό και αυτός έκανε το 2-0 στο 76′.

Ο Ζαμπά αντικαταστάθηκε στο 82′ από τον Ουάρντα και όλο το γήπεδο τον αποθέωσε.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Πέλκας (Ελ Καντουρί 53′), Μπίσεσβαρ (Λημνιός 76′), Ζαμπά (Ουάρντα 82′), Πρίγιοβιτς

Παναθηναϊκος: Διούδης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Δώνης (Κάτσε 77′), Χατζητζιοβάννης (Χατζηθεοδωρίδης 64′), Καμπέτης (Μουνιέρ 77′), Ματσέντα

Σκόρερ: Πρίγιοβιτς 51′, Λημνιός 76’/-
Κάρτες:– /Κάτσε 79′, Κουρμπέλης 86′

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ