Μόνο νίκες, μόνο η Μπάγερν

Η Μπάγερν επικράτησε της Τότεναμ με 3-1 στο Allianz Arena, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στους “16” της διοργάνωσης.

Η Μπάγερν καθάρισε την Τότεναμ και ολοκλήρωσε την πορεία της στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με 6/6 νίκες, είναι η μοναδική ομάδα που το κατάφερε αυτό στην φετινή διοργάνωση.

Οι Βαυαροί μπήκαν αποφασισμένοι και πιο δυνατά από τους “Πετινούς” στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν με τον Γκνάμπρι. Οι Λονδρέζοι ισοφάρισαν προσωρινά με τον Σεσενιόν, όμως χάρις τα γκολ των Μίλερ και Κουτίνιο η Μπάγερν καθάρισε.

Η πρώτη ευκαιρία ήταν της Μπάγερν και ήρθε σκετικά αργά, στο 12′, με σουτ του Παβάρντ απο κοντινή απόσταση, το οποίο μπλόκαρε με δυσκολία ο Γκαζανίγκα.

Μετά απο δύο λεπτά ο Κόμαν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απο ασίστ του Γκνάμπρι και έκανε το 1-0. Δυο τελικές ήταν αρκετές για να βρει γκολ η Μπάγερν.

Στο 19′ ο Σεσενιόν αξιοποίησε στο έπακρο την πρώτη ευκαιρία της Τότεναμ και έκανε το 1-1. O 19χρονος επωφελήθηκε από τις κόντρες, βρέθηκε στην μικρή περιοχή και σκόραρε.

Στο 22′ καλή ευκαιρία για τους Βαυαρούς με κεφαλιά του Πέρισιτς, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 26′ έγινε αναγκαστική αλλαγή ο σκόρερ του πρώτου γκολ, Κινγκσλέι Κόμαν, την θέση του πήρε ο έμπειρος Γερμανός, Τόμας Μίλερ.

Στο 32′ ο Σισοκό είχε την ευκαιρία να κάνει την ολική ανατροπή, όμως ο Γάλλος προτίμησε να κάνει μια πολύ κακή πάσα αντί να σουτάρει από τη μικρή περιοχή.

Στο 38′ ο Γκνάμπρι με σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Πέρισιτς αστόχησε σε κενή εστία, χάνοντας ίσως και την ευκαιρία της χρονιάς!

Στο 45′ ο Μίλερ πήρε το ριμπάουντ, μετά απο σουτ του Ντέιβις στο δοκάρι και έκανε το 2-1.

Στο 48′ έγινε η πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου με σουτ του Μίλερ, το οποίο δεν ανησύχησε καθόλου τον Γκαζανίγκα.

Στο 58′ απευθείας εκτέλεση φάουλ απο τον Κουτίνιο, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την συμβολή των δοκών.

Στο 64′ ο Κουτίνιο με φοβερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 3-1.

Στο 76′ η Τότεναμ βρέθηκε κοντά στην μείωση του σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν που απέκρουσε ο Νόιερ.

Στο 90+2′ ο Σον έχασε τετ α τετ να μειώσει σε 3-2 για την Τοτεναμ, αλλά αστοχησε.

Με αυτή τη νίκη η Μπάγερν τερμάτισε 1η στην βαθμολογία του ομίλου με 18 βαθμούς, ενώ η Τότεναμ τερμάτισε 2η με 10 βαθμούς.

Κίτρινες: Κίμιχ – Λο Σέλσο

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρντ, Τιάγκο, Μαρτίνεζ, Κουτίνιο, Πέρισιτς (Ζίρκζε 86′), Μπόατενγκ, Ντέιβις, Γκνάμπρι, Κόμαν (Μίλερ 26′), Κίμιχ

Τότεναμ: Γκαζανίγκα, Πίτερς, Φοΐθ, Αλντερβάιρελντ, Ρόουζ, Ντάιερ (Βανιάμα 80′), Σισοκό, Λο Σέλσο (Σκιπ 65′), Έρικσεν, Σεσενιόν, Λούκας (Σον 65′)

Όμιλος Β

Μπάγερν Μονάχου 18

Τότεναμ 10

Ολυμπιακός 4

Ερυθρός Αστέρας 3

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ