Μόνο νίκη για να περάσει

Τη Λαμία υποδέχεται σήμερα ο Ολυμπιακός στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” (18.00) για τον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσηςτου Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι “ερυθρόλευκοι” μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, θέλουν τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, έχοντας πλέον το “μάθημα” της περσινής περιόδου όταν είχαν αποκλειστεί στο γήπεδό τους από τον ίδιο αντίπαλο.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέν, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Γκασπάρ, Σισέ, Σεμέδο και Τσιμίκα. Οι Καμαρά και Καφού θα είναι στα χαφ, με τους Ραντζέλοβιτς και Μασούρα στα πλάγια. Ο Φορτούνης θα αγωνιστεί ως «δεκάρι» και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Χασάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καραργύρης, Τζολάκης, Μαρτίνης, Παπαδόπουλος, Γκιλιέρμε, Εμρέ Μορ, Λοβέρα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.


Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Χριστοδουλόπουλος, Μπρούνο, Τοροσίδης, ο Σουντανί που τραυματίστηκε την Κυριακή στο Περιστέρι, ενώ οι Σα, Μπα και Μπουχαλάκης παίρνουν ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η αποστολή της Λαμίας: Κάχριμαν, Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βάντερσον, Μπάχανακ, Ασίγκμπα, Νιάσε, Βασιλόγιαννης, Νικολόπουλος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Τιρόνε, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Σασί, Βιγιάλμπα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ