Μόνο νίκη για την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ

«Τελικός» πρόκρισης απόψε για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον Ερυθρό Αστέρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και στοχεύουν μόνο στη νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ μέσω της 3ης θέσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά έχουν 1 βαθμό στις πρώτες 5 αγωνιστικές, ενώ αυτοί του Βελιγραδίου βρίσκονται στους 3. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ερυθρός Αστέρας είχε επικρατήσει με 3-1, κάτι το οποίο επιδιώκει και ο Ολυμπιακός σήμερα.

Στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου αναμένεται να υπάρχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα, μιας και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι, ενώ θα υπάρχουν 3.000 Σέρβοι. Μάλιστα, η Θύρα 7 κάλεσε τους φιλοξενούμενους φιλάθλους σε κοινή πορεία, η οποία θα ξεκινήσει από την Πλατεία Συντάγματος και θα έχει προορισμό το γήπεδο. Επιπλέον, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, το παιχνίδι είναι Sold out.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, καθώς προέρχονται από τη νίκη με 0-3 επί του Παναιτωλικού που συνοδεύτηκε με ωραία εμφάνιση. Και θέλουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να έρθει το θετικό αποτέλεσμα και η πρόκριση.

Στα αγωνιστικά, ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ματιέ Βαλμπουενά, προσανατολίζεται σε σχήμα 4-3-3, με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλο και Τσιμίκα τετράδα στην άμυνα, Γκιλιέρμε, καμαρά, Μπουχαλάκης τριάδα στο κέντρο, Ποντένσε και Μασούρας στα άκρα, πίσω από τον Ελ Αραμπί. Δεν αποκλείεται είτε ως αρχικό σχήμα, είτε στην πορεία του αγώνα να δούμε και το 4-4-2 με τον Μασούρα ως «10άρι» και τον Γκερέρο δεύτερο φορ.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Λοβέρα, Ποντένσε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.


Από την άλλη, για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο Μποάκι, πρώτος σκόρερ της πρωταθλήτριας Σερβίας στην Ευρώπη φέτος με τέσσερα γκολ (τα τρία στα προκριματικά), προέρχεται από τραυματισμό και πιθανότατα θα είναι στον πάγκο, με τον Πορτογάλο Τομανέ να παίρνει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης. Οπότε, η μοναδική απουσία των Σέρβων είναι αυτή του κεντρικού μέσου Ντούσαν Γιόβαντσιτς, που έπαιξε βασικός στο τελευταίο ματς με την Σπάρτακ Σουμπότιτσα (3-1). Τη θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Μίλος Βούλιτς.

Η 20μελής αποστολή: Μίλαν Μπόριαν, Ζόραν Πόποβιτς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Νεμάνια Μιλούνοβιτς, Ράντοβαν Πάβκοφ, Μίλος Ντέγκενεκ, Σαντάνα Ζάντερ, Μίλαν Ρόντιτς, Μίλος Βούλιτς, Χοσέ Κάνιας, Νιέγκος Πέτροβιτς, Μίρκο Ίβανιτς, Βέλικο Σίμιτς, Ματέο Γκαρσία, Ρατζίβ Φαν Λα Πάρα, Αλέξα Βουκάνοβιτς, Μάρκο Μάριν, Μίλαν Πάβκοφ, Τομανέ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ