Νέα δικαίωση για Ολυμπιακό στο ΑΣΕΑΔ για Σταμολάμπρου

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή της Άννας-Νίκης Σταμολάμπρου, έτσι οι «ερυθρόλευκες» δεν θα χρειαστεί να καταβάλουν χρήματα στον ΠΑΟΚ για την απόκτησή της το περασμένο καλοκαίρι.

Η 23χρονη γκαρντ αγωνιζόταν στις Θεσσαλονικιές πριν μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, για να συνδυάσει σπουδές και μπάσκετ στο πανεπιστήμιο Ρόμπερτ Μόρις. Με την επιστροφή της στη χώρα μας εντάχθηκε στις «ερυθρόλευκες», γεγονός για το οποίο αντέδρασε ο «Δικέφαλος», ο οποίος κατέφυγε στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Η Επιτροπή Αποτίμησης επιδίκασε το ποσό των 10.000 ευρώ, αλλά οι Πειραιώτισσες προσέφυγαν στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, το οποίο τις δικαίωσε και σε δεύτερη φάση, όπως είχε γίνει και αρχικά αναφορικά με τη συμμετοχή της στην ομάδα τους.

Έτσι, ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται να καταβάλει κάποιο χρηματικό αντίτιμο στον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή της παίκτριας, η οποία αγωνίζεται όλο αυτό το διάστημα κανονικά με την ερυθρόλευκη φανέλα, εντός κι εκτός συνόρων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ