Νέα συνάντηση Γιαννακόπουλου-Δήμου Αθηναίων

Ολοκληρώθηκε το kick off meeting στο γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη, ανάμεσα στις ομάδες εργασίας του Παναθηναϊκού και του Δήμου Αθηναίων.

Το παρόν στη συνάντηση έδωσε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενώ όταν αποχώρησε δεν προέβη σε κάποια δήλωση, αφού τόνισε πως σύντομα θα προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός μαζί με τον Δήμο Αθηναίων, για να ενημερωθεί ο κόσμος για τις εξελίξεις του πρότζεκτ.

Η ομάδα εργασίας του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους Στέφανο Αυγουλέα, Πέτρο Συναδινό και τον αρχιτέκτονα Στέλιο Αγιοστρατίτη, μαζί με τον γιο του Ανδρέα.

Παράλληλα, η ομάδα εργασία του Δήμου Αθηναίων αποτελείται από τους Αλέξανδρο Τσιατσάμη (οικονομολόγος) Χρόνη Ακριτίδη τοπογραφος (μηχανικός συγκοινωνιολογος, πρώην πρόεδρος ΤΕΕ), Βιβή Μπάτσου (αρχιτέκτων πολεοδομος) και Αθανάσιο Τσιούρα (δικηγόρος).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ