Νίκες γοήτρου για τις Βαλένθια και Γιανγκ Μπόις

Ίσως στον πιο αδιάφορο όμιλο από βαθμολογικής απόψεως για την τελευταία αγωνιστική του Champions League, οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους που είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση για την φάση των 16 ηττήθηκαν στις έδρες των Βαλένθια και Γιάνγκ Μπόις αντίστοιχα με ακριβώς το ίδιο σκορ(2-1).

Στο Μεστάγια την νίκη των “νυχτερίδων” χάρισε ο νεαρός φερέλπις Ισπανός Κάρλος Σολέρ(17′) και ο κεντρικός αμυντικός των “διαβόλων” Φίλ Τζόουνς με αυτογκόλ(47′). Για τους Άγγλους μείωσε απλά στο τέλος(88′) ο Μάρκους Ράσφορντ.

Στην Ελβετία η Γιάνγκ Μπόις πέτυχε μία ιστορική νίκη απέναντι στην “Μεγάλη Κυρία”. Πρόσωπο του αγώνα ο Οραού με τα δύο τέρματα του(30′, 68′ πεν.) ενώ για την ομάδα του Τορίνο μείωσε ο Ντιμπάλα ύστερα από ασσίστ του Ρονάλντο στο 80ο λεπτο της αναμέτρησης.

 

Η τελική βαθμολογία του ομίλου:
Γιουβέντους 12
Μαν. Γιουνάιτεντ 10
Βαλένθια 8
Γιάνγκ Μπόις 4

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ