Νίκες πρόκρισης για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κάρντιφ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κάρντιφ νίκησαν και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αγγλίας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» υποδέχθηκαν τη Γουλβς στο πλαίσιο του 3ου γύρου του FA Cup, στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ η Κάρντιφ φιλοξενήθηκε και επιβλήθηκε της Καρλάιλ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 1-0

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Γουλβς με 1-0 στο «Όλντ Τράφορντ», παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου, η Γουλβς ξεκίνησε δυναμικά και η πίεσή της στους γηπεδούχους, είχε ως αποτέλεσμα στο 10′, μετά από αδιανόητο λάθος του Μπισάκα στην άμυνα των «κόκκινων διαβόλων», ο Πέδρο Νέτο να σκοράρει. Όμως, μετά την χρήση VAR το γκολ ακυρώθηκε για χέρι στην ασίστ προς τον Πορτογάλο επιθετικό.

Έτσι, το μοναδικό γκολ που χάρισε την νίκη – πρόκριση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε ο Χουάν Μάτα στο 67’, σημειώνοντας το 1-0.

Καρλάιλ – Κάρντιφ 3-4

Η Κάρντιφ επιβλήθηκε με 3-4 της Καρλάιλ στην εκτός έδρας αναμέτρησή της, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το εισιτήριο της πρόκρισης.

Ο Τόμας έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους μόλις στο 7ο λεπτό για το 1-0, ωστόσο στο 18’ ο Φλιντ έφερε το παιχνίδι στα ίσα διαμορφώνοντας το 1-1. Η Κάρντιφ είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και τρία λεπτά ήταν αρκετά για να πετύχει δύο γκολ και να πάρει κεφάλι στο ματς. Ο Μέρφι στο 45’ και ο Φλιντ στο 48’ με δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκαναν το 1-3. Ο Γουόρντ στο 57’ πέτυχε και τέταρτο γκολ για την Κάρντιφ ενώ ο Μακίρντι το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει για την ομάδα του το τελικό 3-4 στο 51ο και στο 64ο λεπτό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ