Νίκησε και ανέβηκε η Μονπελιέ, νίκη σωτηρίας για τη Μετς, απογοητεύει η Μονακό

Για την 21η αγωνιστική στην Γαλλία, η Μονπελιέ ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντιζόν, η Στρασμπούρ πέρασε άνετα από την έδρα της  Μονακό) και έπιασε την Ανζέ στην 7η θέση, η Ρενς(έχασε από την Μετς που πέτυχε σημαντική νίκη για την σωτηρία,η Σεντ Ετιέν νίκησε 2-1 την Νιμ και ανέβηκε και η Μπρεστ επικράτησε της Αμιαν με 2-1.

Μονπελιέ-Ντιζόν 2-1

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τη λύση να δίνει ο Μολέτ με απευθείας φάουλ στο 56΄και στο 63΄οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ντελόρ. Το μόνο που κατάφερε η Ντιζόν ήταν να μειώσει σε 2-1 χωρίς να πετύχει κάτι περισσότερο.

Με τη νίκη αυτή η Μονπελιέ ανέβηκε 4η με 33 βαθμούς, ενώ η Ντιζόν έμεινε 17η με 21 βαθμούς.

Υπέροχο απευθείας φάουλ στο 56΄ από τον Μολέτ που έστειλε την μπάλα με φάλτσο δίπλα από το δεξί δοκάρι, χωρίς να αφήσει ελπίδες στον Γκομίς και έκανε το 1-0

Στο 63΄ η Μονπελιέ κέρδισε κόρνερ, ο Μολέτ το εκτέλεσε, βρήκε τον  Ντελόρ μέσα στην μικρή περιοχή και εκείνος αφού πρώτα νίκησε τους προσωπικούς του αντιπάλους, σκόραρε με κεφαλιά για το 2-0.

Στο 76΄Ο Μπαλντέ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ένα σουτ που βρήκε και στο αριστερό δοκάρι νίκησε τον Ρούλι για το 2-1.

Μονπελιέ: Ρούλι, Ταλέκ, Χίλτον, Κογκρέ, Σουκέ(72΄Σάμπια), Φερί, Σαβανιέρ, Ογιόνγκο, Μολέτ(74΄Χοντάρντ), Λαμπόρτ, Ντελόρ

Ντιζόν: Γκομίς, Σαφίκ, Μάνγκα, Λοτόα, Μουζινγκά, Αμαλφιτανό, Ντονγκ(Σουμαρέ), Μπαλντέ, Μαβιντίντι(66΄Μαρί), Σουιάρ, Ταβάρες(74΄Καντί)

Μονακό- Στρασμπουρ 1-3

Η Στρασμπουρ έκανε πάρτι στην έδρα της Μονακό, προηγήθηκε στο 5 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στη συνέχεια κυριάρχησε, έφτασε να προηγείται με 0-3 και το μόνο που κατάφερε η Μονακό ήταν να μειώσει σε 1-3.

Η Στρασμπουρ ανέβηκε 7η με 30 βαθμούς, ενώ η Μονακό με έναν λιγότερο είναι στην 12η θέση.

Στο 40΄ο Ζοχί βρήκε τον Αζόρκ μέσα στην περιοχή, και αυτός με ψυχραιμία, νίκησε τον Λεκόμτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Σισοκό έκανε μια μια έξοχη πάσα  στο 66΄, βρήκε τον Τόμασον μέσα στην μεγάλη περιοχή, εκείνος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση και με δυνατό σουτ έκανε το 0-2.

Στο 74′ ο Λαλά εκτέλεσε το κόρνερ που είχε κερδίσει η ομάδα του, ο Μίτροβιτς κατάφερε να πηδήξει ψηλότερα στην περιοχή και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 0-3

Στο 86΄ο Γιεντέρ έκανε την κάθετη πάσα προς τον Γιόβετις, ο οποίος έπιασε απευθείας το σουτ και με ένα πανέμορφο γκολ μείωσε στο τελικό 1-3

 Μονακό: Λεκόμτ, Χενρίκς(67΄Αγκιλάρ), Γκλικ, Μαριπάν, Τουρέ, Μπακαγιόκο, Γκολόβιν, Μάρτινς, Ντιάς(59΄Γιόβετις), Φάμπρεγας(69΄Σίλβα), Γιεντέρ

Στρασμπουρ: Σελς, Λαλα, Κονέ(34΄Ντελγκάνρτ), Μίτροβιτς, Καρόλ, Ντιουκ, Φοφάνα, Σισοκό, Τόμασον, Ζοχί(77΄Ν’ Ντουρ), Αζόρκ

Ρεμς -Μετς 0-1

Το ματς κρίθηκε από το 3ο μόλις λεπτό που προηγήθηκε η Μετς, με την Ρεμς στην συνέχεια να προσπαθεί να πετύχει γκολ αλλά χωρίς να το καταφέρνει. Η Μετς με τη νίκη της αυτή ανέβηκε 16,η με 23 βαθμούς, ενώ η Ρεμς έμεινε 10η με 29βαθμούς.

Ο Σεντόζ μόλις στο 3ο λεπτό, έβγαλε την σέντρα, βρήκε τον Ντιαλό μέσα στην περιοχή και εκείνος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Ρεμς: Ραίκοβιτς, Φόκετ, Ντισασί, Αμπντελχαμίντ, Κονάν, Ρομαό, Σαβαλερίν, Κουτέσα(71΄Γιουν), Ντουμπιά, Ντινγκόμ(57΄Νκάντα,) Δώνης(57΄Καμαρά)

Μετς: Ουκιτζά, Σεντόζ, Μπρον, Μπόγιε, Ουντό, Μαιγκά, Ντοράμ, Παζό, Νγκετέ, Νιανέ(78’ Φοφάνα), Ντιαλό,

Σεντ Ετιέν- Νιμ 2-1

Όλα κρίθηκαν από το πρώτο ημίχρονο. Το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων τους έλυσε τα πόδια, έκαναν και το 2-0, αλλά λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μείωσαν και κράτησαν το ενδιαφέρον ως το τέλος, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνουν. Η Σεντ Ετιέν ανέβηκε 14η με 28 βαθμούς, ενώ η Νιμ έμεινε χαμηλά, 19η με 15 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν πολύ γρήγορα μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Τράουκο έδωσε την μπάλα στον Καζρί, που πήρε την μπάλα ακριβώς έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ στη δεξιά γωνία, δεν άφησε ελπίδες στον Μπερναρντόνι και άνοιξε το σκορ.

Στο 34΄και μετά από χρήση του VAR, η Σεντ Ετιέν κέρδισε πέναλτι. Ο Καζρί ανέλαβε την εκτέλεση του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-0.

Ο Φερχάρτ εκμεταλλεύτηκε στο 45΄την σέντρα του Ντενκέ και με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία και μείωσε σε 2-1.

Σεντ Ετιέν: Ρουφιέ, Ντεμπισί, Φοφανά, Περίν, Τράουκο, Καμπαίγ (59΄Μπουανγκά), Ντιουσέ, Ονορά(59΄Βιλά), Νορντίν, Καζρί (84΄Καμαρά), Αμπί

Νιμ: Μπερναρντόνι, Αλακούς, Λαντρέ, Μαρντίνεθ, Μιγκέλ, Φερχάρτ, Ντο, Βαλς, Φιλιποτό (82΄Μπουαντές), Ντενκέ (78΄Στογιάνοβιτς), Μπενραού

Μπρεστ- Αμιάν 2-1

Τίποτα το συγκλονιστικό δεν είχε το πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σκόραραν σχετικά γρήγορα, όπως γρήγορα ισοφάρισαν και οι φιλοξενούμενοι, με τον Καρντονά στο 84΄να δίνει τη λύση για τους γηπεδούχους και να τους χαρίζει τη νίκη. Η Μπρεστ πήγε 13η με 28 βαθμούς, με την Αμιάν να παραμένει 18η, με 18βαθμούς.

Η Μπρεστ σκόραρε στο 51΄ με τον Μεντί, που δέχτηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με  ένα χαμηλό σουτ στην δεξιά γωνία τις εστίας έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους.

Στο 57΄ο Φασουριέ υπέπεσε σε άτσαλο μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι και ένα λεπτό αργότερα, ο Ζιρασί έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία για το 1-1.

Ο Καρντονά  στο 84΄ κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά μέσα στην περιοχή και κατάφερε και πήρε την μπάλα, νίκησε τον Γκουρτνε και χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

 Μπρεστ: Λαρσονέ, Φασουριέ, Καστελέτο,  Ντουβέρν, Περό, Μανετί, Μπατότσιο, Κουρτ(67΄Γκρασνίρ), Σαρμπονιε, Καρντονά(90΄Καρντονέτ), Μεντί

Αμιαν: Γκουρτνε, Καλαμπρέσι, Σετζού, Ντιμπασί, Αλεσάμι, Ζουνγκού, Μπλιν(87΄Κονατέ), Κακουτά(82΄Ακουλό), Μονκοτούι, Κορνέτ(75΄Ντιαμπατέ), Ζιρασί

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ