Νίκησε και ανέβηκε στην 3η θέση η Λιλ

Για την 24η αγωνιστική της Ligue 1 η Ανζέ υποδέχτηκε την Λιλ, με τους φιλοξενούμενους να νικάνε με 0-2 και να πιάνουν στην 3η θέση την Ρεν με 40 βαθμούς. Από την μεριά της η Ανζέ έμεινε στην 13η θέση με 30 βαθμούς.

Στο πρώτη ημίχρονο η Λιλ κατάφερε στο 14ο λεπτό να σκοράρει και να μπει σε θέση οδηγού. Η Ανζέ προσπάθησε να απαντήσει, σπατάλησε στο 31΄μια καλή ευκαιρία αλλά δεν είχε κάτι άλλο να δείξει στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε λίγο, οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν τον ρυθμό και στο 75΄πέτυχαν το 0-2, εξασφαλίζοντας έτσι μια μεγάλη νίκη που τους φέρνει ξανά στην 3η θέση, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από την Ρεν.

Ο αγώνας:

Ο Μπαμπά έβγαλε με μια εκπληκτική πάσα τον Όσιμεν τέτα-τετ με τον τερματοφύλακα και εκείνος με μια ωραία λόμπα άνοιξε το σκορ στο 14΄και έκανε το 0-1.

Στο 31′ ο Μανκό βρέθηκε μέσα στην περιοχή, πήρε τη μπάλα δοκίμασε να σκοράρει αλλά το σουτ που επιχείρησε, πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Ο Ρεμί έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 51΄. Αφού κοντρόλαρε την μπάλα μετά από μια ωραία πάσα, σούταρε από καλό σημείο αλλά η μπάλα πήγε στην εξέδρα.

Στο 59΄εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Όσιμεν πήρε την κεφαλιά αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Ο Ρενάτο Σάντσες έκανε στο 75΄την κίνηση προς τα μέσα, πήρε την πάσα από τον Αραούζο και με ένα δυνατό σουτ, νίκησε τον Μπουτέλ για το 0-2.

Λίγο πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι, ο Οσιμέν βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπουτέλ, με τον τερματοφύλακα της Ανζέ να καταφέρνει να τον νικήσει και να μην του επιτρέπει να ανεβάσει τον δίχτυ του σκορ.

Ανζέ: Μπουτέλ, Μανκό, Τραορέ, Πάβλοβιτς, Τόμας, Καπέ, Τιουμπ, Σανταμαρία, Μανγκανί(58΄Λάγκε), Φουλζίνι, Αλιουί(57΄Μπαοκέν)

Λιλ: Μενιάν, Τσελίκ, Φόντε, Γκάμπριελ, Μανταβά, Άντρε, Σάντσες, Ικονέ(73΄Ρόσα), Μπαμπά, Όσιμεν(80΄ Γκαϊτάν), Ρεμί(67΄Αραούζο)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ