Νίκησε την Ζόλνοκ στην Ουγγαρία ο Ολυμπιακός

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του LEN Champions League για τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” πέτυχαν μεγάλο “διπλό” με 7-8 επί της Ζόλνοκ στην Ουγγαρία.

Οι Πειραιώτες έπιασαν κορυφή μετά την ήττα της Γιούνγκ από την Σπλιτ με 12-11 για τον πρώτο όμιλο του LEN Champons League.

Ο αγώνας:

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου δεν βρέθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης πίσω στο σκορ.

Τόσο η Ζόλνοκ όσο και ο Ολυμπιακός δεν επέτρεπαν στον αντίπαλο τους να ξεμακρύνει στο σκορ.

Στα τελευταία 8 λεπτά οι άμυνες αλλά και οι τερματοφύλακες ήταν εξαιρετικοί, με το μοναδικό τέρμα της περιόδου να το πετύχει η Ζόλνοκ 1:25 πριν την λήξη της αναμέτρησης.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Ντράσοβιτς με 3 γκολ, ενώ από πλευράς Πειραιωτών ο Μυλωνάκης σημείωσε 2 τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 1-2, 1-0.

Ζόλνοκ (Γκόσιτς): Νάγκι, Ανγκιάλ, Λάζιτς 1, Σούμποτιτς 1, Βαρνάι, Πιέτλοβιτς, Γιάνσικ, Ράσοβιτς 1, Ντόρι 1, Μπατόρι, Ντράσοβιτς 3, Ζεγκάλμι, Μπανιάι.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 2, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Μίτροβιτς 2, Ζιβογίνοβιτς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ