Νίκη “ανάσα” για την Μάιντς

Η Μάιντς υποδέχτηκε την Άιντραχτ  για την 13η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα και πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-1

Οι γηπεδούχοι εκμεταλεύτηκαν το γεγονός ότι η Άιντραχτ έπαιζε με έναν παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο, έκαναν την ανατροπή και ξεκόλλησαν απο τις τελευταίες θέσεις. Όσο για την Άιντραχτ, μπορεί να τα πηγαίνει εξαιρετικά στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως στην Γερμανία παραμένει χαμηλά και βρίσκεται στην 10ηθέση, 5 βαθμούς μακριά απο τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισητήριο.

Ο αγώνας:

Στο 12′ η Άιντραχτ έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν ο Ντομινίκ Κορ έπιασε ένα δυνατό σουτ εντός περιοχής, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι!

Στο 21΄Ο Καρίμ Ονισίβο έπεσε μετά απο μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής άφησε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η Άιντραχτ κατάφερε στο 34΄να ανοίξει το σκορ, όταν ο Τουρέ βρήκε τον Μάρτιν  Χίντερεγκερ μέσα στην περιοχή και αυτός με μεγάλη ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία για το 0-1.

Στο 45΄η Αίντραχτ έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Ντομινίκ Κορ είδε απευθείας κόκκινη, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα.

Η Μάιντς εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της προβάδισμα και στο 50′ ο Καρίμ  Ονισίβο, βρήκε τη μπάλα μετά από σουτ, νίκησε τον Ρόνοβ και έκανε το 1-1.

Στο 53΄ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά, αλλά μετά από την χρήση του VAR, το γκολ ακυρώθηκε.

Στο 69ο λεπτό ήρθε η ανατροπή, όταν ο Ονισίβο βρήκε τον Άνταμ Σαλάι μέσα στην περιοχή, εκείνος δεν αστόχησε  και έβαλε μπροστά στο σκορ την Μάιντς με 2-1.

Στο 79′ ο Σο βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι!

Ένα λεπτό αργότερα ο Κοεζόν έπιασε ένα ξερό σουτ, αλλά ο Ρόνοβ του αρνήθηκε το γκολ.

Μάιντς: Τσέντνερ, Τζουστ (65΄Μπροσίνσκι), Φερνάντες, Νιακατέ, Εζτουνάλι, Κούντε, Λάτσα (57΄Σαλάι), Καρικόλ, Μπουτιούς, Ονισίβο, Κουεζόν (90+2 Μαξίμ)

Άιντραχτ: Ρόνοβ, Τουρέ, Χίντερεγκερ, Εντικά, Κορ, Ντ. Ντακόστα, Κόστιτς, Σο, Ρόντε (74΄Γκατσίνοβιτς), Καμαντά, Πασιένσια (46΄Τόρο)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ