Νίκη για Ατλέτικο – ισοπαλες Αλαβές και Έιμπαρ

Στο κατάμεστο Στάδιο «Γουάντα Μετροπολιτανο» η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχτηκε και επικράτησε της Λεγανές με 1-0, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Laliga.

Οι ροχιμπλάνκος επέβαλαν τον ρυθμό τους σε όλο το ματς και στο 50’ ο Σαούλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η Ατλέτικο κέρδισε πέναλτι ο Σαούλ έστησε την μπάλα στα 11 βήματα έστειλε την μπαλα στην κάτω δεξιά γωνία, αλλά ο Λούνιν έκανε μια εκπληκτική απόκρουση για να σταματήσει την προσπάθεια του. Ο Σαούλ όμως ήταν στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή για να πάρει το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα χαμηλά μέσα από το αριστερό δοκάρι για το 1-0 και αποδείχθηκε «χρυση αλλαγή» για την ομάδα του Σιμεόνε.

Η Λεγανές δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Ατλέτικο και οι ροχιμπλάνκος πήραν τους τρεις βαθμούς 56 βαθμούς, στο -4 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Σκόρερ: Σαούλ 50’

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ομπλάκ, Αρίας, Σάβιτς, Χιμένες, Σολανο(46’ Σαούλ) , Κορέα, Πάρτεϊ, Ερνάντεθ, Βιτόλο, Γκριεζμάν(46’ Λεμάρ), Κάλινιτς (73’ Χουανφράν)

Λεγανές: Λούνιν, Ταριν, Ομερούο, Ρέγιες, Περεθ, Βεσγκα, Εράσο(71’ Καριγιο), Κράβετς, Νιομ(76’ Αρνάιθ), Εν-Νεσιρι, Μπρεϊθγουέιτ(71’ Ζαρ) 

Αλαβές- Έιμπαρ 1-1 

Στο ματς που διεξήχθη νωρίτερα Αλαβές και Έιμπαρ έμειναν ισόπαλες στο 1-1 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό, έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 41 βαθμούς στην 5η θέση ενώ η Έιμπαρ έφτασε τους 35. Ο Ινούιτ 58’ έβαλε μπροστά στο σκορ την Αλαβές όμως στο 71’ ο Καρντόνα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μείωσε για τους φιλοξενούμενους και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ