Νίκη για Λίβερπουλ-Ισόπαλες Νάπολι και Σάλτσμπουργκ

Τη νίκη απέναντι στη Γκενκ πήρε η Λίβερπουλ, ενώ από έναν βαθμό πήρε η Νάπολι και η Σάλτσμπουργκ, στο πλάισιο της 4ης αγωνισιτκής των ομίλων του Champions League.

Λίβερπουλ-Γκενκ

Νικήτρια αναδείχθηκε η Λίβερπουλ κόντρα στη Γκενκ με 2-1 στο Άνφιλντ.

Με τη νίκη της η ομάδα του Κλοπ ανέβηκε στην κορυφή του πέμπτου ομίλου με 9 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της τη Νάπολι με έναν βαθμό διαφορά. Η Γκενκ αντιθέτως, με μόλις έναν βαθμό, βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Μόλις στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης ο Βινάλντουμ, με ωραίο γκολ, έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Λίγο πριν πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια, στο 40’ ο Σαμάτα, μετά από πάσα του Χέινεν, σκόραρε και έφερε το ματς στα ίσα.

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο δεν εγκατέλειψαν τα όπλα και στο 53ο λεπτό ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, έπειτα από ασίστ του Σαλάχ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη.

Κίτρινες: Λουκουμί, Ντε Νόρε

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Μίλνερ, Βινάλντουμ, Φαμπίνιο, Κεϊτά (74’ Ρόμπερτσον), Σαλάχ, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (75’ Μανέ), Όριτζι (89’ Φιρμίνιο)

Γκενκ: Κούκε, Κουέστα, Ντεβέστ, Λουκουμί, Μέλε, Χροσόφσκι (85’ Μπονγκοντά), Μπέργκε, Χέινεν, Ντε Νόρε (85’ Ονουάτσου), Ιτό (68’ Εντονγκαλά), Σαμάτα

Νάπολι-Σάλτσμπουργκ

Την ίδια ώρα τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκε η Νάπολι με τη Σάλτσμπουργκ, καθώς οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Η Νάπολι με 8 βαθμούς έμεινε στη δεύτερη θέση, αφού την προσπέρασε η Λίβερπουλ, ενώ η Σάλτσμπουργκ είναι 3η με 5 βαθμούς.

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Χόλαντ, με εύστοχο πέναλτι, άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης για τους φιλοξενούμενους. Ο Λοσάνο στο 43’ μετά από πάσα του Ινσίνιε, νίκησε τον Κορονέλ και πέτυχε το τελικό 1-1.

Κίτρινες: Ονγκενέ, Ζιελίνσκι, Πόνγκρατσιτς

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Μακσίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Ρουί (46’ Λουπέρτο), Καγιεχόν, Ρουίθ Πένια, Ζιελίνσκι, Ινσίνιε, Μέρτενς (73’ Μίλικ), Λοσάνο (86’ Γιορέντε)

Σάλτσμπουργκ: Κορονέλ, Νίσεν, Πόνγκρατσιτς (46’ Μουέπου), Ονγκενέ, Βέμπερ, Ούλμερ, Μιναμίνο (61’ Ασιμέρου), Γιουνούζοβιτς, Σζομποσλάι, Χόλαντ (75’ Ντάκα), Χουάνγκ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ