Νίκη για να ανέβει πιο ψηλά!

O Ατρόμητος φιλοξενεί την ΑΕΛ στο Περιστέρι (19.00/ ΕΡΤ), για την 4η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ.

Οι Περιστεριώτες έχουν δείξει, πώς βρίσκουν τον τρόπο να παίρνουν, έστω και με μισό μηδέν τη νίκη, όμως προβληματίζουν στην επίθεση, καθώς τα τρία γκολ που έχουν πετύχει μέχρι στιγμής, τα έχουν πετύχει με τον Κουλούρη.

Κόντρα στη Λάρισα θέλει να βρει τον καλό του επιθετικό εαυτό, ώστε να επιστρέψουν τα …χαμόγελα στο στρατόπεδο των Περιστεριωτών. Μπορεί να βασίζεται στην άμυνα, όμως οι νίκες έρχονται από την επιθεση.

H ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται στην 5η θέση με 7 β. και με νέα νίκη, θα μείνει κοντά στην 4αδα και στις θέσεις Ευρώπης. Η ΑΕΛ είναι στην 9η με 3β.

Στα αγωνιστικά, ο Νταμίρ Κάναντι δεν θα έχει σε ακόμα ένα ματς τον Κιβρακίδη και τον Μανούσο, ενώ θα λείψει και ο Ενσικουλού, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο μετά το ματς της Λαμίας και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Η αποστολή: Μέγερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουγκράι, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Γαρουφαλιάς και Μπουσούλατζιτς.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν στην αποστολή για πρώτη φορά, το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα, τον Μπαργκάν. Η ΑΕΛ θα έχει μοναδικό απών τον Μόρα, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, παρόλο που επέστρεψε στις προπονήσεις μεσοβδόμαδα.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Κρίστινσον, Γκέκας, Τριποτσέρης, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Γκόικοβιτς, Καρανίκας, Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς, Φατιόν, Κόεφ, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Ακόστα, Μόρσυ, Κούνιτς, Νούσιος, Σαχίτι, Λεοζίνιο και Μπαργκάν.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γ. Βρέσκας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ