Νίκη για να κλείσει ιδανικά το 2019

Τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για την 16η αγωνιστική της ευρωλίγκας υποδέχεται ο Παναθηναικός ΟΠΑΠ και θέλει να κλείσει με νίκη και ιδανικά το 2019.

Οι πρωταθλητές, που βρίσκονται στην 6η θέση, δεν θέλουν άλλη εντός έδρας απώλεια και θα προσπαθήσουν για την νίκη ώστε αφενός μεν να παραμείνουν σε τροχιά 8αδας αλλά και αφετέρου να πάρουν ένα πολύ σημαντικό ψυχολογικό κυρίως ροζ φύλλο καθώς ο αγωνιστικός του “Γολγοθάς” δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Αγωνιστικά ο Ρικ Πιτίνο δεν έχει κανένα πρόβλημα με τραυματισμό καθώς είδε και τον Ντίνο Μήτογλου να πατάει παρκέ και να θέτει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του. Ο Αμερικανός κόουτς της ομάδας στις δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση εξήρε την αγωνιστική αξία της Ρεάλ, ενώ τόνισε οτι πρέπει οι παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να αποφύγουν τα αβίαστα λάθη. Όσον αφορά την πληγή της ομάδας φέτος τα ριμπάουντ ο Πιτίνο υπογράμμισε οτι οι παίκτες πρέπει να γίνουν πιο σκληροί και να μην δώσουν ευκαιρίες για δεύτερες ή και τρίτες επιθέσεις στην Ρεάλ.

Από την άλλη πλευρά η Ρεάλ θα αγωνιστεί λαβωμένη στο ΟΑΚΑ καθώς εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Γιούλ, Κάρολ και Ρέγιες κάτι που πονοκεφαλιάζει έντονα τον Πάμπλο Λάσο καθώς είναι τρεις πολύ κομβικοί και χρήσιμοι παίκτες στο αγωνιστικό ροτέισον της ομάδας. Βέβαια το γεγονός αυτό ουδόλως πρέπει να εφησυχάζει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ καθώς η Ρεάλ είναι μια αγωνιστική “Λερναία Ύδρα” κάτι που το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν.

Αυτή θα είναι η 28η μεταξύ τους αναμέτρηση στη σύγχρονη ιστορία της ευρωλίγκας με την Ρεάλ να έχει καθαρό προβάδισμα(17-10) ενώ στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναικός ΟΠΑΠ προηγείται με βραχεία κεφαλή μιας νίκης(7-6).

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 το βράδυ με τηλεοπτική κάλυψη από την NOVA.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ