Νίκη για να κοιτάξει ψηλότερα

O Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας για την 20η αγωνιστική της ευρωλίγκας και θέλει ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα ώστε να συνεχίζει να παραμείνει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Οι πρωταθλητές μετά την νίκη τους επί της Μπάγερν, θέλουν να συνεχίσουν να παραμένουν σε θετική τροχιά ρίχνοντας στο “καναβάτσο” τον κακό τους τα προηγούμενα χρόνια δαίμονα του δικού τους Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα του Ρικ Πιτίνο με τον Αμερικανό προπονητή της ομάδας να θέλει να δεί από τους παίκτες του να βγάζουν πάθος, ενέργεια και μπασκετικό πείσμα απέναντι στην οξυδέρκεια, στο ταλέντο και στην μπασκετική φιλοσοφία της Ζαλγκίρις και του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Από την άλλη η Ζαγκίρις  μετά το Βελιγράδι θέλει να φύγει με την νίκη και από την Αθήνα κόντρα στην προσπάθεια της να αντιστρέψει τα πράγματα και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες να βρεθεί μέσα στην πρώτη οκτάδα της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 21:30 το βράδυ με τηλεοπτική κάλυψη απο τα κανάλια της NOVA.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ