Νίκη για την Μοντερέι επί της Αλ Σαντ, βλέπει Λίβερπουλ

Η Μοντερέι πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 από την Αλ Σαντ και θα παίξει την Τετάρτη με την Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξάγεται στο Κατάρ.

Στο πρώτο μέρος η Αλ Σαντ είχε την ανούσια κατοχή της μπάλας, η Μοντερέι αν και δεν είχε την κατοχή προηγήθηκε στο σκορ στο 23’ με την βολίδα του Βανγκιόνι. Στην συνέχεια η ομάδα του Τσάβι προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια με τους Ναμ Τάε-Χι (24’) Αφιφ 29’ όμως βρήκαν μπροστά τους τον  Μπαροβέρο που ήταν σε ετοιμότητα.

Το 2-0 έγινε από το λάθος της άμυνας της Αλ Σαντ με δράστη τον Φούνες Μόρι στις καθυστερήσεις, μετά το γκολ ο Αφίφ προσπάθησε να μειώσει χωρίς αποτέλεσμα. Το 2-0 συνόδεψε τις δυο ομάδες  στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η ομάδα από το Κατάρ απείλησε πρώτη με τους Μπουνετζάχ και Αλ Χάιντος στο 46’ και  48’ αντίστοιχα. Στην συνέχεια το σύνολο του Αντόνιο Μοχάμεντ πήρε τα ηνία του αγώνα απειλώντας αρκετές φόρες με τους Παβόν και Φούνες Μόρι. Η Αλ Σαντ πίεζε να μειώσει το σκορ και στο 66’ η πίεση απέφερε καρπούς με την κεφαλιά του  Μπουνετζάχ 2-1. Στο 69’ ο Φούνες Μόρι έχασε τεράστια ευκαιρία για γκολ, λίγα λεπτά αργότερα ο Πισάρο δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Το 3-1 έγινε από ένα λάθος των παικτών της Αλ Σαντ διότι ο Γκαγιάρδο έκλεψε την μπάλα, δίνοντας την στον Κάρλος Ροντρίγκες ο οποίος ήταν εύστοχος. Μετά το γκολ η Αλ Σαντ είχε την διάθεση να κάνει την ζημιά αλλά δεν μπορούσαν να νικήσουν τον τερματοφύλακα των Μεξικάνων. Στο 88’ ο Αμπντελακαρίμ Χασάν με κεραυνό σημείωσε το 3-2 δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του. Όμως το 3-2 παρέμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ