Νίκη για Τορίνο, ισόπαλα τα άλλα δύο παιχνίδια

Στην 14η αγωνιστική του Ιταλικού πρωταθλήματος είχαμε φτωχά αποτελέσματα με λίγα τέρματα αλλά με περίσσιο πάθος και αγωνιστικότητα.

Η Τορίνο με ανατροπή νίκησε την Τζένοα με 2-1 και συνέχισε τις πολύ καλές της εμφανίσεις. Η Τζένοα άνοιξε πρώτη το σκορ με τον Κοιτάνε στο 36ο λεπτό ενώ πριν από λίγο είχε αποβληθεί από τους Γενοβέζους ο Ρομούλο με δύο κίτρινες κάρτες σε τρία λεπτά. Όμως η Τορίνο στις καθυστερήσεις του πρώτου μερους ισοφαρισε αρχικά με τον Ανσάλντι στο 45+2′ και μετέπειτα στο 45+5′ ο Μπελότι έγραψε το τελικό 2-1. Η Τορίνο μετά από αυτό το αποτέλεσμα βρίσκεται στην 6η θέση με 21 βαθμούς και η Τζένοα στην 14η με 15.
Σε ένα στείρο ματς η Σασουόλο με την Ουντινέζε αναδείχτηκαν ισόπαλες με 0-0 σε ένα ματς που οι νεροβέρντι ήταν καλύτερη χάνοντας πολλές σημαντικές ευκαιρίες. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Σασουόλο είναι στην 7η θέση με 20 πόντους ενώ η Ουντινέζε στην 16η με 13.
Ισόπαλο με 1-1 ήρθε το ματς της Φροζινόνε με την Κάλιαρι. Η Φροζινόνε σκόραρε στο ματς με τον Κασάτα στο 14′ και η ομάδα της Σαρδηνίας ισοφάρισε με τον Φαρίας στο 77′. Έτσι η Φροζινόνε έφτασε στην 19η θέση με 8 βαθμούς ενώ η Κάλιαρι στην 13η με 16.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ