Νίκη και ελπίδα για την εξάδα

Στην AEL FC ARENA ο Αστέρας Τρίπολης κυνηγάει την νίκη απέναντι στην αδιάφορη Λάρισα και παράλληλα ένα θαύμα από το Ηράκλειο στην αναμέτρηση Ο.Φ.Η.-Λαμία για να είναι αυτός που θα κατοχυρώσει την έκτη προνομιούχο θέση των play-off.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο πολύτιμων παικτών του. Παπαδόπουλος λόγω τιμωρίας καρτών και Ιγκλέσιας λόγω τραυματισμού είναι ανήμποροι να βοηθήσουν την ομάδα στην ύστατη προσπάθεια.

Αντιθέτως αγώνα δρόμου έκανε ο Χερόνιμο Μπαράλες όπου μετά από διπλές και τριπλές προπονήσεις η υπερπροσπάθεια του απέδωσε καρπούς και θα μπορέσει να συμβάλει τα μέγιστα.

 

Η αποστολή του Αστέρα:

93. Μιχαήλ, 99. Τσιφτσής, 3. Τασουλής, 4. Πασαλίδης, 27. Κώτσιρας, 33. Ορτέγκα, 34.Ματρικάρντι, 42. Αντζουλάς, 6. Βαλιέντε, 7. Μαρκ Φερνάντεθ, 8. Μπόρχα Φερνάντεθ, 14.Μπελόκ, 77.Ντέλετιτς, 40. Σίτο, 9. Δουβίκας, 10.Λούις Φερνάντεθ, 11. Ρετζίς, 19. Χαουρέγκι, 30. Μπαράλες.

 

Δύο είναι τα προβλήματα για τους «βυσσινί», με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην υπολογίζει στα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες στον τραυματία Ασούμπρε και τον τιμωρημένο Μάρκοβιτς.

 

Η αποστολή της ΑΕΛ απαρτίζεται από τους:

Κρίστινσον, Νάγκυ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπούστος, Ηλιάδη, Κάτσε, Καρανίκα, Αλί Γκαζάλ, Μιχαήλ, Μόρα, Μασούρα, Μπέρτο, Μούζεκ, Νούνιτς, Παπάζογλου, Σεσέροβιτς, Τόρζε, Βινίσιους, Ουάρντα και Φιλίπ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ