Νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και ενθουσιασμός για τη ”Νέα Εποχή”

Τεράστια νίκη πέτυχε ο ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό με 1-0, στο “Γεντί Κουλέ”στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε αρκετά πίσω από την κορυφή.

Ιδανικό ποδαρικό έκαναν οι Κρητικοί στη νέα διοικητική εποχή της ΠΑΕ ΟΦΗ αφού πήραν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό με κεφαλιά γκολ του Πατρίκ Βουό.

Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε πολύ διαφορετικός σε σχέση με τα προηγούμενα ματς κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ άφου οι παίκτες του έδειξαν απόλυτη πειθαρχεία στο πλάνο του Νίκου Παπαδόπουλου, παίζοντας με πολύ πάθος και διορθώνοντας τα λάθη πήραν την πολύ σημαντική αυτή νίκη.

Το ματς ήταν μοιρασμένο αφού ο ΟΦΗ κυριάρχισε στο πρώτο ημίχρονο μετουσιώνοντας αυτήν την υπεροχή σε προβάδισμα μετά από εξαιρετική σέντρα του Κοροβέση και ωραία κεφαλιά του Βουό στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αντιδράσει αφού έκανε μόλις μια ευκαιρία με σουτ του Γιάγια Τουρέ που πέρασε αρκετά ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολύμπιακός είχε τα ηνία του αγώνα, κράτησε την μπάλα πολύ ώρα στα πόδια του, προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ και με τις αλλαγές που έγιναν πίεζε όλο και περισσότερο χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού ο Στρέζος σε δύο περιπτώσεις κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Κίτρινες: 5′ Πλατέλλας, 63′ Νάστος, 84′ Κυριακίδης, 90+2′ Μιχόγεβιτς / 15′ Ποντένσε, 53′ Ρόντερικ, 86′ Γκιλιέρμε

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Κοροβέσης (68’ Κοιλιάρας), Νάστος, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κουτσιανικούλης (77’ Κομεσίδης), Πλατέλλας, Βουό (81’ Αραβίδης)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά (45’ Φετφατζίδης), Ποντένσε, Τουρέ (45’ Νάτχο), Χριστοδουλόπουλος (66’ Μάνος), Γκερέρο

“Μικρά από το Γεντί Κουλέ”

– Γεμάτο ήταν το Γεντί Κουλέ και σε αυτήν την αγωνιστική. Περίπου 6500 φίλαθλοι του ΟΦΗ βρέθηκαν στο γήπεδο, ενώ στη Θύρα 6 φιλοξενήθηκαν περίπου 300 οπαδοί του Ολυμπιακού.

– Πρώτη παρουσία του Γιάγιά Τουρέ στην αρχική εντεκάδα του Ολυμπιακού μετά την επιστροφή του στους ερυρθρόλευκους.

– Επιστροφή του Δημήτρη Μάνου στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” μετά τη μετακίνηση του από τον ΟΦΗ στον Ολυμπιακό.

– Καλή η διαιτησία του κ. Σιέζου που είχε βοηθούς την Χρυσούλα Κουρουμπύλια και τον Νικόλαο Δημακόπουλο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ