Νίκη με άρωμα Ευρώπης για την Λειψία

Εύκολα επικράτησε η Λειψία της Γκλάντμπαχ με 2-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής της Μπουντεσλιγκα, κρατώντας το εισιτήριο που οδηγεί στην Ευρώπη.

Οι φιλοξενούμενοι από το πρώτο μέρος είχαν επιβάλει τον ρυθμό τους είχαν την κατοχή και μόλις στο 17’ ο Χάλστενμπεργκ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ξανά ο Χάλστενμπεργκ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 53’ και το δεύτερο γκολ της Λειψίας. Η Γκλάντμπαχ το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει στο 61’ με τον Πλεά, πήρε το κοντρόλ και με δυνατό σουτ από την περιοχή έγραψε το τελικό 1-2.

Βαθμολογικά πλέον η Λειψία μετράει 61 πόντους και βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα, ενώ η Γκλάντμπαχ παρέμεινε πέμπτη με 51’ βαθμούς.

Σκόρερ: 17’ (Πεν), 53’ Χάλστενμπεργκ / 61’ Πλεά

Γκλάντμπαχ: Ζομερ, Γκίντερ, Στρομπλ, Γιαντσκε, Χέρμαν(86’ Τραορέ), Κράμερ, Ζακαριά, Θ. Αζάρ, Νόιχαους(62’ Χόφμαν), Πλεά, Ραφαέλ(80’ Βεντ)

Λειψία: Γκουλατσι, Κλοστερμαν, Κονατε, Μουκιελε, Χάλστενμπεργκ, Φορσμπεργκ(72’ Αϊνταρά), Καμπλ, Ζαμπιτσερ, Λάιμερ, Βέρνερ(80’ Ορμπάν), Κουνα( 46’ Πουλσεν)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ