Νίκη με άρωμα Ευρώπης για την Μίλαν

Νίκη που την κρατάει στην τέταρτη θέση πήρε η Μίλαν κόντρα στην γηπεδούχο Αταλάντα με σκορ 3-1, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Αταλάντα πήρε πρώτη κεφάλι στο σκορ με τον Φρόιλερ στο 33’ αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω αφού η ανώτερη Μίλαν σκόραρε τρεις φορές και πήρε το τρίποντο.

Ο Πιάτεκ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+1) για τους «ροσονέρι» ενώ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 55’ Τσαλχάνογλου διπλάσια σε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους για το 1-2.

Στο 61’ ο Πιάτεκ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Οι «ροσονέρι» παραμένουν στην τετράδα με 42 βαθμούς μια θέση που τους χαρίζει μέχρι τώρα το εισιτήριο για την Ευρώπη.

Σκόρερ: 33’ Φρόιλερ/ 45+1 , 61’ Πιάτεκ, 55’ Τσαλχάνογλου

Κίτρινες: 18’ Ρόουν, / 27’ Σουσο, 88’ Ροντρίγκεζ

Αταλάντα: Μπερίσα, Τολόι, Τζιμσιτί, Παλομίνο, Χέιτμπορ(65’ Γκοσενς), Ρόουν, Φρόιλερ, Καστανιε, Γκόμες(59’ Κουλουσεφσκι), Ίλιτσιτς, Ζαπάτα (79’ Μπάροου)

Μίλαν: Ντοναρούμα, Ροντρίγκεζ, Ρομανιόλι, Μουσάτσιο, Καλάμπρια, Πακουέτα(87’ Λασάλτ), Μπακαγιοκο, Κεσιέ, Τσαλχάνογλου, Πιάτεκ(68’ Κουτρόνε), Σουσο (77’ Καστιγιεχο)

Κάλιαρι – Πάρμα 2-1

Η Κάλιαρι επικράτησε της Πάρμα με 2-1 και έφτασε τους 24 βαθμούς παραμένοντας ακόμα όμως κάτω από τους φιλοξενούμενους.

Αν και η Πάρμα προηγήθηκε με τον Κούτσκα στο 40’, η Κάλιαρι κατάφερε να βρει δυο φορές τέρμα και να κάνει την ανατροπή. Ο Παβολέτι σκόραρε δύο φορές στο μέσα σε 20 λεπτά (65’, 85’ ) και χάρισε στην ομάδα τους το τρίποντο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ