Νίκη με ανατροπή για την ΑΕΛ

Νίκη με ανατροπή για την ΑΕΛ επί του ΟΦΗ με 3-2 στο «AEL FC Arena». Η ομάδα της Κρήτης βρέθηκε να προηγείται με 0-2, ωστόσο οι «βυσσινί» με 3 τέρματα (και 2 ακόμη ακυρωθέντα) πήραν τους 3 βαθμούς για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ένα θεαματικό αλλά και επεισοδιακό παιχνίδι στο Θεσσαλικό κάμπο, με ένταση, δύο ακυρωθέντα τέρματα των γηπεδούχων, αλλά και αποβολή του Αλέξη Κούγια από τον διαιτητή Γιώργο Κομίνη.

Στο 4’ το 0-1 από τον Σεμέντο, στο 7’ το 0-2 από τον Τσιλιανίδη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 14’ με τον Μόρα, ο Μιλοσάβλιεβιτς ισοφάρισε στο 68’ και ο Ντάουντα στο 79’ έδωσε τη νίκη στην ΑΕΛ. Ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δύο ακυρωθέντα τέρματα, στο 35’ και στο 41’.

Το ματς:

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό προηγήθηκε. Ο Σεμέδο σούταρε έξω από την περιοχή και «κρέμασε» τον Κρίστινσον για το 0-1.

Οι Ηρακλειώτες συνέχισαν να επιτίθενται και στο 7’, ύστερα από ατομική προσπάθεια του Τσιλιανίδη, που πέρασε δύο παίκτες, μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Κρίστινσον για το 0-2.

Η ΑΕΛ βρήκε αντίδραση και στο 14’, μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά, ο Μόρας βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και πλάσαρε με τη μία τον Γουάλι.

Στο 35ο λεπτό, ύστερα από φάση διαρκείας, ο Ουάρντα έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή που πήγε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίστυα. Ωστόσο, ο Κομίνης αφού συμβουλεύτηκε το VAR, είδε ότι υπήρχε φάουλ στην αρχή της φάσης ακυρώνοντας το γκολ.

Λίγα λεπτά μετά, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, κατέβηκε στο γήπεδο και διαμαρτυρήθηκε στον τέταρτο διαιτητή, με αποτέλεσμα να δεχθεί την κόκκινη κάρτα από τον Κομίνη.

Στο 68’ η ΑΕΛ έφτασε στην ισοφάριση. Ο Μιλοσάβλιεβιτς σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Γιαννούλη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Γουάιλι για το 2-2.

Στο 79’ η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ο Ουάρντα έβγαλε κάθετη στον Ντάουντα, που σούταρε από το ύψος της περιοχής και νίκησε τον Γουάλι για το 3-2.

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς (62’ Ασούμπρε), Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε (82’ Φατιόν), Στάνκοβιτς, Νούνιτς (76’ Ντάουντα), Γουάρντα

ΟΦΗ (Σίμος): Γουάλι, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (81’ Μάνος), Σακόρ (75’ Στάικος), Νάστος,Σεμέδο, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ